Hogyan készül az éttermekben a steak burgonya?
Akárhány étteremben ettem,szinte mindenhol ugyan olyan! Szóval gondolom nagyjából egy a recept!
Én akárhányszor próbáltam,nem lett olyan mint az éttermekben! :/
Édesanya nagyon szereti, és többször szerettem volna meglepni vele egy jó rántott hús mellé,de sosem sikerült úgy! Hátha valaki tudja a *titkot!
Azért sok helyen saját gyártású van.
Egészben, héjában megfőzik a burgonyát és ha kihűlt cikkekre vágva olajsütőben megsütik fűszerekkel lehet játszani.
Több napig is eláll a főtt burgonya hűtőben.
4
Inkább úgy mondanám, hogy van néhány hely, ahol saját gyártású. Sok helyen minden fagyasztott.
A mirelitre gondolhatsz.
Amugy probalkozhatsz felig elofozni es utana nagyon bő olajban kisutni
Szerintem abban van a titok még, hogy a krumplit kétszer sütik ki olajban, egyszer csak hogy egy kis színe legyen, azt kirakják hűlni, majd megint megsütik forróbb olajban.
Persze az íz a fűszerektől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!