Miből készül a kínai éttermekben az erős-savanyú leves?
Itt vannak receptek:
[link] -julie-konyhajabol
[link] -tbetty-konyhajabol
[link] -2
[link] -3
[link] -lsanchez-konyhajabol
[link] -piroskatol
[link] -evi-nenitol
[link] -ahogy-a-gyorsettermekben-keszitik
[link] - Ez nem kifejezetten az a kínai erős-savanyú leves, de nagyon finom. Érdemes kipróbálni. :)
[link] - Ez is másféle leves kukoricával, de ez is finom. :)
[link] - Ez is más, de ez is finom! :)
Ha szereted a Miso leveseket, akkor ezeket ajánlom még:
[link] -tesztaval
[link] -tesztaval-zoldseggel
Itt nálunk Győrben, az egyik kínai büfében, a levesbe tesznek, tojást, sárgarépát, bambuszrügyet, csirkemellet, tofut, fafüle gombát, étkezési keményítőt, szójaszószt, csípős paprikát. Meg még lehet, hogy tesznek bele mást is, de most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!