Teletálnál hogyan lehet, hogy a mini fasírtgolyó burgonyapürével 1.100 kalóriára jön ki?
Miből készül a krumplipűré?
Tej, vaj, krumpli.. ebből kettő zsíros.
Miből készül a fasírt?
Hús ami zsíros és zsemlemorzsa ami szintén jó szénhidrát forrás. + olajban sül.
Egyéb kérdés?
Krumplipürében vaj, tejföl, tej. Az mind rengeteg
Fasírt meg eleve magas zsirtartalmu husbol mert az olcsobb es nyilvan olajban kisztve, 5 deka olajat is felvesz sutes kozben ami mar 450 kcal
Mivel a pizza egymerő tészta és sajt pluszban egymerő zsír feltétekben sokszoe.
Csináltam már fasírtot, hát az nem ugyanaz a kategória azért, pláne zsemlemorzsa nélkül, hogy 3-4 mini golyó kitegyen 3 pizzaszeletet.
A porból készült krumplipüré adagja elöírás szerint készítve 170 kcal, 2 f zsír, 30 g szénhidrát és 5 g fehérje van benne.
A mini fasirtgolyókban darabonként 50 kcal van, 3 g zsírral, 3 g szénhidráttal és 2 g fehérjével - 4 db 200 kcal, 12 g zsír, 12 g szénhidrát és 8 g fehérje.
Azt teljesen kizártnak tartom, hogy fölöslegesen tesznek bele még mást is a szükségesen felül, de ha a krumplipürébe esetleg még tennének vajat, az 1 evökanálnyi mennyiség esetén (ennél többet egy adagba nem lehet belekeverni, mert különben csak zsírból állna) az még 130 kcal ( 15 g zsiradék).
Ez eddig öszesen 500 kcal, ennél több nem lehet, és nem is reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!