Miért van oda mindenki a mekiert ?
Figyelt kérdés
Én ettem már ott de a hamburgernek olyan műanyag íze van a zsemlenek meg a chicken nuggets is ilyenek2023. máj. 21. 17:43
1/15 anonim válasza:
Ki az a mindenki? Itt gyakorin pl a mekit szidni a menő. Itt mindenki csak két évente egyszer jár ott. Meg olyan rossz, mint a bűn. Műanyag, és ha ránézel hízol 10 kilót. De egyébként is ő sokkal jobbat összehoz. Stb, stb.
3/15 anonim válasza:
Nálam egy fokkal jobb a Burger King.
4/15 anonim válasza:
A fagyijukat nagyon imádom, eper öntettel.
5/15 anonim válasza:
#1 Igaz, én is kétévente járok, de ez a legtöbb emberre igaz szerintem.
6/15 anonim válasza:
Nem mindenki van oda a mekiért. Ma az a menő a pronyók között, hogy szidni kell a gyorséttermeket, mert "műanyag", bármit is jelentsen ez.
7/15 anonim válasza:
Állandó a minőség, kellemesen berendezett étterem, udvarias kiszolgálás. Ez így együtt nem rossz kombó.
8/15 anonim válasza:
Amikor megyünk bevásárolni, általában mindig gyorsétteremben eszünk. Nálaunk állandó hármas a Meki, Burger King, KFC, kb. havonta egyszer. Nagy ritkán Pizza Hut, vagy kínai.
És de, igenis finom. :D
10/15 anonim válasza:
en szeretem, masreszt elertek azt nalam (is) hogy jo gyerekkori elmeny amikor nagy ritkan elmentunk anyuekkal kirandulas utan. jo marketing. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!