Ez nem illegális? Rendeltem egy pizzát, viszont a diszpécser félreértette a címem, kivitték más címre, ott meg kifizették és átvették, én meg pizza nélkül maradtam, és kárpótlásként nem kaptam ingyen pizzát. Ez nem unfair mindenki részéről?
Nem unfair, nem keletkezett emiatt anyagi károd.
Anyagi kára max a pizzériának esett volna, ha nem veszi át és nem fizeti ki senki az adott rendelt pizzát.
Ha lehet rendelj online-n és nem fog ilyen történni, vagy artikulálj jobban.
Én azt nem értem az egészben, hogy hogy tudta más átvenni, más címen ?
Tehát ha én tudom azt, hogy nem rendeltem pizzát, akkor nyilván fizetem ki hiába jön a futár, hogy hozta a rendelésemet...
Téged, kérdező meg alapból nem értelek ... Nem jött pizza, de nem is veszett el a pénz, akkor mi a bajod ?
(ja, hogy éhes maradtál) amíg más megette az általa meg nem rendelt viszont kifizetett pizzát...
Sok vicces ember van itt látom, nem fogjátok fel az ember kárát egy ilyen eseményben.
Kár 1: ameddig vártam a pizzára még éhesebb lettem és még + időt kellett várnom más miatt.
Kár 2: nem ingyen beszélek, dominó csomagom van és ezért duplán kellett telefonálnom.
De, igen is illegális, kb komoly 60ft-os károd keletkezett a hívásokból, én a helyedben értesíteném a TEK-et ez már felér a terrorizmussal.
Elképesztő hogy milyen aljas módon kitoltak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!