Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen nyíregyházai étel...

Milyen nyíregyházai étel különlegességeket ajánlatok?

Figyelt kérdés
Megyek oda és kíváncsi vagyok mit érdemes megkóstolni ott, ami helyi sajátosság.( ne a nyíroszt írjátok légyszi)

2023. máj. 16. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyírségi gombócleves
2023. máj. 16. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Káposztás paszulyleves.
2023. máj. 16. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kötött leves
2023. máj. 16. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Nyíregyházi kiflis gyros
2023. máj. 16. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
#4 az nem kimondottan nyíregyházi hanem szabolcsi, többi városkában is elérhető környéken. de jó ötlet, nem tudom miért húzták le nullára
2023. máj. 16. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért húztam le nullára mert az a nyírosz, amit meg kértem, hogy ne írjátok.
2023. máj. 16. 19:03
 7/7 harebell ***** válasza:
100%
Nyírségi gombócleves, szabolcsi töltött káposzta, káposztás paszuly, ezekbe jó eséllyel belefuthatsz valamelyik étteremben, esetleg krumplilángos szatmári szilvalekvárral. De rengeteg tájjellegű étel van, amikkel viszont csak valami hagyományőrző vagy gasztrofesztiválon találkoznál, egy random nyíregyi étteremben vagy kifőzdében nemigen.
2023. máj. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!