Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek egy viszonylag...

Szerintetek egy viszonylag jól menő étteremben létezhet hogy romlott húst szolgáltak fel?

Figyelt kérdés

Sült húst ettem, aminek kicsit fura íze volt.

Mióta haza értem ment a hasam és hányingerem van.

Ha necces is lett volna a hús, átsütve is okozhat problémát? 🙄

2023. ápr. 1. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Simán!
2023. ápr. 1. 17:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Szuper. 😊

És tudna valaki ajánlani valamit amitől jobb lehet, mert holnap olyan dolgom lenne amit nem szívesen mondanék le.

2023. ápr. 1. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

Ha át volt sülve, akkor ez max egy heveny rosszullét, holnapra nyoma se marad. Egy ételfertőzés sokkal több idő, mire kialakul, és valóban jól átsütött hústól kis eséllyel kapható el.

Ha mégis probléma lenne, akkor nyilván valami hasfogó kéne , nem tudom, most milyenek vannak, az biztos, hogy a Reasec az egyik legkiválóbb gyógyszer, de az vény köteles.

De nem hiszem, hogy erre szükség lenne, jó eséllyel egy kis pszichés nyomás is benne van a dologban, mert érzed, hogy valami nem volt rendben, ezt már tényként kezeli a tudatalattid, ami a tudattalan működést befolyásolja, tehát a szervezeted szabadulni akar tőle, minden áron, meg amúgy is, max egy gyors gyomorrontás, nem valószínű, hogy holnapra nyoma marad.

2023. ápr. 1. 18:08
 4/10 A kérdező kommentje:

A pszichés dologra én is gondoltam, mert ilyenkor hajlamos az ember bebeszélni magának dolgokat, főleg amikor nagyon nem hiányozna ez. 😅

Azóta nem is ment a hasam, csak hányingerem van. Mindenesetre ma már nem kajálok semmit, esetleg egy pár darab natúr kekszet, és bízok a legjobbakban.

2023. ápr. 1. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Smecta.

Jobbulást!

2023. ápr. 1. 18:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.😊
2023. ápr. 1. 18:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol előfordulhat. De ha ott szóltál volna, hogy fura íze van, akkor biztosan kicserélték volna.
2023. ápr. 1. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pár éve egy jónevű étteremben tatárbeefsteak-et ettem. Utána 2 napig beteg voltam gyomorproblémákkal, ami nekem soha nem szokott lenni, kb. nem tudtam elhagyni a lakást.
2023. ápr. 2. 01:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Bármi előfordulhat. A szabályok betartása minimálisra csökkenti a veszélyt, de kizárni nem tudja.... Ilyenkor az étterem felé kell jelezni a problémát, rendszerint utána járnak, hiszen a saját jóhírnévük forog kockán.

Van ismerős, aki egy tengeri herkentyűs vacsora után nem egész egy órával a lelket is kihányta, és ki is derült sajnos a probléma a kajaval. Ez amúgy a nagyon klasszikus, tiszta ételmérgezés kategória. Korrekten kezelte az étterem, bocsánatkérés, kártérítés, stb.

Ugyanakkor az is van, hogy a tél és a koratavasz a fostos vírusokról szól.

Szóval véletlen egybeesések is vannak.

Jobbulást! :-)

2023. ápr. 2. 02:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Budapest egyik legnevesebb éttermében kaptam romlott húst. A slussz poén az volt hogy bocsánatot sem kért a pincér, csak elvitte és hozott másikat.
2023. ápr. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!