Milyen szép, menő, de még megfizethető helyre vihetem erdélyi barátnőmet? Pl 360 bar, vintage garden.21 évesek vagyunk
Figyelt kérdés
Egy-egy limonádéra gondoltam, azt még (nem tudom mennyibe kerül) fent említett helyeken is szívesen kifizetem, de nem hilton kategória gondoltam. Köszi!2017. aug. 5. 12:44
2/4 anonim válasza:
Rengeteg Romcafe, Zoo Cafe, Sirius Teaház, Sugar Shop, Comic Cafe, Fecske Bisztró (Kálvin térnél), valamelyik macskakávézó. Én is 21 éves lány vagyok, és szeretem ezeket a helyeket :)
4/4 anonim válasza:
Akinek nincs pénze és megszabja a barátnőjének, hogy CSAK egy limonádét ihat - ami enyhén szólva is parasztság -, akkor annak én is egy kertet ajánlok.
Limonádét meg készíts te magad, az filléres. Így leszel boldog tőle.
A barátnőd nem biztos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!