Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért volt ilyen bunkó a...

Miért volt ilyen bunkó a pincér? Felháborító!

Figyelt kérdés

Étteremben voltam ma, mondhatni hogy csúcsidőben, mentem volna wc-re, viszont észleltem hogy nincsen wc-papír. Kijöttem és odamentem egy pincérhez, hogy jelezzem neki, erre azt válaszolta, hogy "hölgyem ez nem az én gondom, én ételt szolgálok fel". Lekezelőnek éreztem a választ, gondolhatjátok...

Eltelt negyed óra kb. gondoltam annyi idő alatt csak orvosolták a hiányt, nekem is már eléggé sürgős lett volna elmennem vécére, de hát nyilván nem volt papír továbbra sem, szerencsére volt nálam kellő mennyiségű zsebkendő. Egy másik pincérnek már azt mondtam utána, hogy írok egy hosszú és negatív kommentet a helyről, persze hogy intézkedtek azonnal. Egyik barátnőm, akivel voltam is teljesen ki volt akadva emiatt és nekem adott igazat. (25)

2023. márc. 12. 20:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Bár nem ez volt a legjobb reakció, bunkónak nem mondanám egyáltalán.
2023. márc. 13. 07:36
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Kedves Kérdező! Legközelebb vigyél magaddal papírt! Értsd végre meg: a vendég dolga gondoskodni a személyzet kényelméről!
2023. márc. 13. 08:14
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván kamu kérdés, de azért ilyen válaszok után ne tessünk csodálkozni azon, hogy bármelyik turista el van hűlve azon, hogy mennyire aljadék a magyar szolgáltatóipar átlagos színvonala. Ilyesmit akkor is orvosolni kell, ha éppen úsznak, egy pincérnek meg bármilyen vendéginterakciót kezelnie kell.
2023. márc. 13. 08:22
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
Vasárnap délben fullon az étterem biztos nem szalad papírt cserélni.Nxilvan nem az ő dolga majd értesíti a takarítót.
2023. márc. 13. 08:28
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

#15 Negyed óra alatt oldottak már meg ennél nagyobb problémát is. senki nem várja el. hogy a takarító 5 percenként ellenőrizze, hogy van-e elég papír, de a probléma -elvileg- nem volt megoldhatatlan.

Én. pl. textilzsebkendőt használok, én mit csináljak ilyen esetben?

2023. márc. 13. 13:50
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

#10 Miért a vendég dolga, hogy utánajárjon egy percek alatt megoldható ügy rendezésének? Itt írta már valaki, hogy 1/4 óra alatt oldottak meg ennél nagyobb problémát is.

Én, ha még nem kaptam meg, amit rendeltem, ott is hagytam volna az éttermet egy ilyen válasz után. Arra kíváncsi vagyok, milyen volta kiszolgálás és mennyi borravaló JÁRT a pincérnek.

2023. márc. 14. 07:53
 17/20 A kérdező kommentje:
A kiszolgálással nem volt gond, de borravalót ezek után nem adtam.
2023. márc. 14. 08:05
 18/20 gungasam ***** válasza:
50%
Teljesen igaza van! A pincér az a személy akin keresztül az étteremmel személyes kapcsolatban van. A pincérnek kötelassége minimum felvilágosítani, hogy kinál juthat a megfelelő orvosláshoz. Az étterem nem azért tart fenn toilette helységet, hogy azt ne tartsa minden pillanatban üzemeltehető állapotban. Tartahatnának egy WC-s nénit is!
2023. ápr. 4. 15:27
 19/20 talpalos ***** válasza:
63%

A pincér paraszt volt, van ilyen tipus. Mindegy, hogy kinek a dolga, neki kellett volna egy "köszönöm, hogy jelezte" kíséretében továbbítani az elvégzendő feladatot az illetékesnek s.o.s.

- egy pincér

2023. nov. 13. 11:07
 20/20 qkker1 ***** válasza:
50%

Legutóbbi kitalált sztorija kérdezőnek /2-3 havonta kiírja, picit másképp/!

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vendeglatas-et..

2023. nov. 13. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!