Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért volt ilyen bunkó a...

Miért volt ilyen bunkó a pincér? Felháborító!

Figyelt kérdés

Étteremben voltam ma, mondhatni hogy csúcsidőben, mentem volna wc-re, viszont észleltem hogy nincsen wc-papír. Kijöttem és odamentem egy pincérhez, hogy jelezzem neki, erre azt válaszolta, hogy "hölgyem ez nem az én gondom, én ételt szolgálok fel". Lekezelőnek éreztem a választ, gondolhatjátok...

Eltelt negyed óra kb. gondoltam annyi idő alatt csak orvosolták a hiányt, nekem is már eléggé sürgős lett volna elmennem vécére, de hát nyilván nem volt papír továbbra sem, szerencsére volt nálam kellő mennyiségű zsebkendő. Egy másik pincérnek már azt mondtam utána, hogy írok egy hosszú és negatív kommentet a helyről, persze hogy intézkedtek azonnal. Egyik barátnőm, akivel voltam is teljesen ki volt akadva emiatt és nekem adott igazat. (25)

2023. márc. 12. 20:36
1 2
 1/20 qkker1 ***** válasza:
85%
Te félévente jársz olyan étterembe, ahol nincs budipapír?
2023. márc. 12. 20:55
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
Még mindig jobb mintha étel nem lett volna :) Amúgy tényleg nem az ő dolguk
2023. márc. 12. 20:57
 3/20 anonim ***** válasza:
88%

Nos pedig a pincèrnek az adott esetben igaza van!

Mièrt nem rontottatok rà a főszakàcsra hogy nincs kint klozettpapìr?

Az ètteremben az ètterem tulajdonosànak fő feladata megszervezni az ètterme teljes ellàtàsàt ès kiszolgàlàsàt!

2023. márc. 12. 20:58
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

A pincér helyes válasza ez lett volna: Köszönöm, hogy jelezte, szólok az illetékes kolléganak.

Ugy csinált, mintha ő nem ott dolgozna, egy kívülálló lenne...

2023. márc. 12. 20:58
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
3-as, csak annyi a bibi, hogy az étteremtulajdonosok nem járkálnak a vendégek között, vagy ha mégis, akkor nem ismered fel. A pincér az étterem kapcsolattartoja, úgyhogy igenis jó helyen jelezték. Akkor is, ha tényleg nem a pincér dolga a budipapir.
2023. márc. 12. 21:02
 6/20 qkker1 ***** válasza:
85%
Ne etessétek a trollt, kb. fél éve már kiírta ugyanezt!
2023. márc. 12. 21:10
 7/20 anonim ***** válasza:
78%

Igazsàg szerint jobban àtgondolva igazad van!

Belegondoltam, hogy règebben nèztem Gordon Ramsey filmeket, ott is a pincèreknek jelzett dolgokat utàna pedig a konyha ès az ètterem tulaja!

2023. márc. 12. 21:10
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Az étterem szolgáltatásainak kötelező része. Az éttermet a vendég felé a pincér/főpincér kepviseli. Szóval nem kívülálló a saját munkahelyén. Az ilyen pincér szégyen, még ha nem szerepel a munkaköri leírásában konkrétan ez a helyzet. Nem járnék ilyen helyre.
2023. márc. 12. 22:29
 9/20 anonim ***** válasza:
95%
Miért nem kérdezted meg, hogy akkor kinél jelezheted a problémát? Megkönnyítette volna az életed.
2023. márc. 12. 23:01
 10/20 NTBS ***** válasza:
50%
Szerintem nem volt bunkó. Elmondta, hogy nem az ő dolga. Csúcsidőben örülnek, ha az ételek kíérnek időre.
2023. márc. 13. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!