Miért volt ilyen bunkó a pincér? Felháborító!
Étteremben voltam ma, mondhatni hogy csúcsidőben, mentem volna wc-re, viszont észleltem hogy nincsen wc-papír. Kijöttem és odamentem egy pincérhez, hogy jelezzem neki, erre azt válaszolta, hogy "hölgyem ez nem az én gondom, én ételt szolgálok fel". Lekezelőnek éreztem a választ, gondolhatjátok...
Eltelt negyed óra kb. gondoltam annyi idő alatt csak orvosolták a hiányt, nekem is már eléggé sürgős lett volna elmennem vécére, de hát nyilván nem volt papír továbbra sem, szerencsére volt nálam kellő mennyiségű zsebkendő. Egy másik pincérnek már azt mondtam utána, hogy írok egy hosszú és negatív kommentet a helyről, persze hogy intézkedtek azonnal. Egyik barátnőm, akivel voltam is teljesen ki volt akadva emiatt és nekem adott igazat. (25)
Nos pedig a pincèrnek az adott esetben igaza van!
Mièrt nem rontottatok rà a főszakàcsra hogy nincs kint klozettpapìr?
Az ètteremben az ètterem tulajdonosànak fő feladata megszervezni az ètterme teljes ellàtàsàt ès kiszolgàlàsàt!
A pincér helyes válasza ez lett volna: Köszönöm, hogy jelezte, szólok az illetékes kolléganak.
Ugy csinált, mintha ő nem ott dolgozna, egy kívülálló lenne...
Igazsàg szerint jobban àtgondolva igazad van!
Belegondoltam, hogy règebben nèztem Gordon Ramsey filmeket, ott is a pincèreknek jelzett dolgokat utàna pedig a konyha ès az ètterem tulaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!