Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi illendő, hagyni a futárt a...

Mi illendő, hagyni a futárt a negyedikre lépcsőzni, vagy te mész le?

Figyelt kérdés

#Nincslift
2023. márc. 4. 00:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne jönne már fel, kap is borravalót. Helyetem se viszi a tulaj,a cementes zsákot!
2023. márc. 4. 07:52
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy megyek le, pont azert rendelek, hogy az ajto ele jojjon a kaja. Ha mar fel kell oltoznom, akar csak egy papucsot, pulcsit felkapni, ennyi erovel boltba is lemehetnek… Ja, borravalot nem adok, miota sehol nem szallitanak 600 ft alatt. Attol meg az a dolga, hogy az ajtoig hozza a kajat. (Mondjuk nalam van lift, eleve nem laknek a negyediken lift nelkul xD)
2023. márc. 4. 08:15
 13/26 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk akinek annyi esze van, hogy lemegy a futár elé, az ne csodálkozzon, hogy egy sikertelen senkiházi az életben.
2023. márc. 4. 08:23
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha szól telefon előre, hogy jön, akkor lemegyek, hogy csak odaadnia kelljen és mehessen tovább. Viszont borravalót nem adok, előre fizetek, csak átveszem a kaját
2023. márc. 4. 08:32
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Én mindig adok bőven borravalót, úgyhogy jöjjön fel!

Ha azzal kezdi, hogy nem jön fel, menjek le érte, legszívesebben le se mennék, csak elhajtanám, csak olyankor már éhes vagyok, úgyhogy lemegyek. :)

De ha nekem kell lépcsőzni, kifillérezem egy kiló apróval.

2023. márc. 4. 08:35
 16/26 NTBS ***** válasza:
68%
Feljön és kap borravalót.
2023. márc. 4. 09:18
 17/26 anonim ***** válasza:
49%

A kérdés hogy milyen futár ugyanis míg a másodikon laktam albiba felhívták rá a figyelmem, hogy a futárnak hivatalosan a szekrényt hűtőt egyéb csak a kapuig kell vinnie nem fel a másodikra. Ezért van egy csomo butor vagy nehezebb terméket szállítónak akár még külön dija arra, hogy felvigyék a cuccod. Ezért, ha olyat rendeltem amit én nem tudtam volna felvinni mindig adtam egy kedvesebb borravalót. Vagy vehetjük akár a DM futárt ahol néha közlik, hogy szintén nekik csak kapuig kell vinni fel már nem viszik, addig szól a szerződése, illetve akár a vásárlásodat aki hozza. Az étel futárnak sem kell feltétlen felvinnie, ha nem szó szerint van ez hirdetve hisz a legtöbb helyen max annyi van, hogy háztól házig nem pedig bejárati ajtódig, csak az emberek megszokták.

Amúgy, ha megcsörget lemegyek, ha csenget akkor pedig nyitottam a kaput sokkal gyorsabban feljön mint én felkapok valamit meg cipőt és lemegyek.

2023. márc. 4. 10:49
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

Ha lemész érte ne adj borravalót.

Ha felviszi a negyedikre mindenképp adj neki.

2023. márc. 4. 12:13
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Azert fizetek hogy hazhoz hozza. Menjen csak fel
2023. márc. 4. 15:39
 20/26 anonim ***** válasza:
92%
Ő hozza fel, és kézbe kapja meg a borravalót.
2023. márc. 4. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!