Hova mész szívesen mcdonald's vagy burger king ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 16:35
2/16 anonim válasza:
A BK-nak jobbak a szószai meg finomabbak a feltétek, illetve a csirke is jobban ízlik. A mekiben viszont a hús finomabb a marha és sertéspogácsa, a BK-ban olyan száraz és sótlan. Néhanapján azért bármelyiket megkívánom, kifejezetten kedvencem nincs.
A KFC-t viszont nem szeretem, olajos és fáj tőle a hasam, meg másnap se tesz jót ;)
5/16 anonim válasza:
A konyhába. 380 az euró, rekordszinten van az államadósság, az infláció, a szomszédban háború van, legkésőbb jövő hónapban 700 felett lesz a benzin literje, szóval inkább marad a házi hamburger. Jó lesz még az így megspórolt pénz másra.
Ha mennék, akkor viszont Burger King.
6/16 anonim válasza:
Ahol régebben jártam vagy épp ritkábban járok. Mostanában sokat járok úgy, hogy BK útba esik, ellenben meki nem. Szóval most a BK a snassz, a Meki a jó. De volt ez fordítva is.
7/16 anonim válasza:
Inkább Burger King, finomabbak a hamburgereik.
9/16 anonim válasza:
Mcdonald's.
Nekem valahogy jobban ízlenek a burgerek ott
10/16 anonim válasza:
BK finomabb és jók a kuponok, plusz a koronás akció, viszont mekiben nagyobb a gluténmentes választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!