Te milyen ételt pakolsz fel ha egyetemre mész?
Figyelt kérdés
Mit szokott anyukád sütni, főzni, ami eláll sokáig és tudod enni amíg újra haza nem jössz? Esetleg te mit készítesz?2013. szept. 27. 13:56
1/2 anonim válasza:
Én otthonról rántott hús, fasírozottat és bablevest vittem lefagyasztva. Ezeket nem szerettem megcsinálni magamnak, úgyhogy anyával csináltattam. Én bármi mást elkészítek. A kedvencem a kínai kaja, a girosz, csináltam kocsonyát is télen, meg bármilyen sült húst, ragukat.
Egyébként a legegyszerűbb ha veszel csirkét, beteszed a sütőbe megsütöd, és csinálsz hozzá zöldséges rizst. Gyorsan megvan, és nem kell hozzá semmi extra képesség.
Vagy sütőben elkészíthető fagyasztott cumók. Panírozott csirkemell, meg sült krumpli, betolod a sütőbe aztán hadd szóljon.
2/2 anonim válasza:
Olyat pakolj ami jo felmelegitve is. Paprikas krumpli, brassoi, gulyas, teszta amihez csak ontetet kell csinalnod, fozelekek, fasirt, tarhonya,rizseshus, rakott krumpli, rakott zoldbab, rakott kel, rizsfelfujt,vargabeles, rantott parizsi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!