Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért van az, hogy a borozóban...

Miért van az, hogy a borozóban az öregek csak fröccsben tudják meginni a bort, amit tisztán kell inni, akkor is, ha karcos, savanyú? Törzsvendégek az ilyenek, akiknek csak így ízlik?

Figyelt kérdés

2023. febr. 23. 12:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint azért isszák az emberek a föccsöt, mert nem lerészegedni akarnak, hanem egy fröccs mellett elbeszélgetni.

Magyarországon a fröccsnek hagyománya van, mint kisfröccs, nagyfröccs, kőműves fröccs, hosszúlépés, házmester fröccs stb.

A magyar ember nyáron inkább egy jó hideg fröccsöt iszik mint vizet. Végülis nem vagyunk palánták.

Nincs ezzel semmi baj. A magyarok így szeretik.

Egyébként olvastam, hogy a közegészségügyisek arra kérték a franciákat, ne igyanak többet napi két pohár bornál, és ha lehet, ne is minden nap igyanak.

Lassan heti rendszerességgel olvashatunk cikkeket arról, hogy az alkohol- és azon belül a borfogyasztás vajon jó-e nekünk, vagy sem. Most éppen a franciákat kritizálják, állítólag ugyanis túl sokat isznak.

2023. márc. 3. 22:11
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Jó is a fröccs! Nem vagyok nagy boros fejem megfájdul tőle tisztán! De nyáron pl jólesik 1-2 hideg pohárral! De nálam a bor szinte csak ízesítő! Szóda azért több!
2023. márc. 3. 23:56
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
zomelié vagyok
2023. ápr. 2. 08:02
 34/36 anonim ***** válasza:
50%
OMG
2023. máj. 1. 08:38
 35/36 anonim ***** válasza:
Törzsvendégek, igen!
2023. júl. 29. 19:20
 36/36 anonim válasza:
Ti, ez a Khelif öccse!
okt. 7. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!