Illik borravalót adni olyan étteremben, ahol az árban benne van a szervízdíj?
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 21:50
2/39 anonim válasza:
Ahol szervízdíj van, ott olyan magas az ár, hogy nem adnának annyi borravalót, mint a szervízdíj.
3/39 anonim válasza:
Megsértődni nem fognak az biztos
4/39 anonim válasza:
Elég nagy hülyeség, de nyilván arra játszanak, hogy van olyan balek, aki kétszer jattol...
5/39 anonim válasza:
Illik. Anelkul nem olyan jo a fizu es csak kepzetlenek maradnak ott dolgozni. Akkor meg az lesz a baj, h bunko, figyelmetlen a felszolgalo.. Nalunk foleg csak a kulfoldiek nem szoktak
6/39 anonim válasza:
Van, aki ad. Én semmiképp nem adnék. Eleve nem szimpatikus ez a kikényszerített borravaló-dolog. Bár akár be is építhetnék az árba, és akkor tudatlanul azon felül adnánk borravalót.
7/39 anonim válasza:
Illeni illik, másrólt nem kérdeztél.
9/39 anonim válasza:
Nekem volt már hogy észre se vettem a szerviz díjat, de a felszolgáló szólt hogy ne adják borravalót.
10/39 anonim válasza:
Pont a héten voltunk így, a pincér szólt, hogy van benne szervízdíj, de azért a férjem adott, és nagyon szépen megköszönték. Szóval kelleni nem kell, de nem fognak kiröhögni, ha mégis adsz pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!