Mikor a döneresnél borjú húsból kérem a dönert, az milyen húsból van?
" a kérdésnek az a része egy gyengére sikerült trollkodás."
???
Maradjunk annyiban, hogy gyanítsad az átbszást ha ugyanannyiba kerül a borjú döner, mint a csirke döner.
Józan paraszti ésszel...
A csirkéből készülő "nyárs" se csirkemell/csirkecomb filé lehártyázva, mócsingmentesen.... sokkal trehányabb annál.
A borjú meg alaphangon 4-5-szörös áron kel el mint a csirke.
Szóval... érted...
Nem sokszor ettem borjú donert, de az valami szivacsos állagú hús(?). Tuti valamivel fel van ütve némi hulladék marhahús. Meglepő módon ízre nem annyira rossz vagy ilyesmi, de sem az ára, sem az állaga nem támasztja alá hogy valódi borjú lenne.
Egyetértek egy korábbi válaszolóval, már a csirke is gyakran mócsingos-bőrös (szerintem ezeket a nyársakat valami egy helyről veszik, mert ha "mócsing időszak" van, akkor mindenhol mócsingos következetesen), az azonos árban lévő borjú borjút nagy valószínűséggel keveset látott.
"Maradjunk annyiban, hogy gyanítsad az átbszást ha ugyanannyiba kerül a borjú döner, mint a csirke döner."
Honnan a rákból tudnám a nagybani húsárakat mikor azt se tudtam mi az a borjú hús? Kötekedés az megy itt...
Kérdező!
Nem poénnak szántad a kérdést? Hogy nem csak a szarvasmarha, hanem a fóka, zsiráf, elefánt, víziló, muflon, stb is borjú amíg kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!