Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A szállodában a svédasztalos...

A szállodában a svédasztalos reggelinél asztalhoz vitt étel, amihez elvileg nem nyúltak, mi lesz a sorsa?

Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 10:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül anyázott a felszolgáló,az ősszes ment a kukába.

Lehetett volna felelősség teljesebb a vendégeim.

2023. jan. 4. 13:04
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Majd ha olyan világ jön akkor megeszitek még a dögöt is az útszéléről, az ilyennek csak azt kívánom. Amúgy mostanában megszaporodtak ezek a kidobom az ételt mert megtehetem kérdések.
2023. jan. 4. 15:09
 13/27 anonim ***** válasza:
90%

Svéd helyett magyaros asztalt kéne csinálni, ahol csak kistányér van, és csak akkor lehet új adagot szedni, ha az utolsó szemet is megették... Aki csal, azt dobják ki. Vagy esetleg legyen személyenként 10-15 ezer (nem tudom, most mennyi), és aki mindent megeszik, visszakap x ezret.

A hozzád hasonlókat kitiltanám az összes étteremből, vagy fekete listára tenném!

2023. jan. 4. 16:02
 14/27 A kérdező kommentje:
Milyen jogon ítélkezel mások felett, nekünk ez az egyetlen szórakozás, te meg taposod a hangyákat az utcán, míg mi Felhőkön járunk.
2023. jan. 4. 16:22
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a kukába, de én utálok ételt kidobni, úgyhogy kis részét hazahordom. Igaz, ennek sokszor mégis az a vége, hogy a kukában köt ki. :(
2023. jan. 4. 17:35
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen szórakozás a kajacsata? Érdekes életetek lehet. Rendben, hagyja ott valaki az utolsó néhány falatot, max fél tányérnyit, de egy egész svédasztalnyit otthagyni... Minek vitt oda annyit este 11-kor? Bocs, erősen fogalmaztam az előbb. (13. voltam)
2023. jan. 4. 18:04
 17/27 A kérdező kommentje:
Hát igen, de aki nem töltötte be a 14-et, mit keres itt?
2023. jan. 4. 19:20
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mi is ez a kajacsata? Egymást étellel dobálni, vagy ki tud többet enni? Egyik nagyobb baromság mint a másik, és én nem töltöttem be a 14-et, érdekes. Nem járok étterembe, de hallottam már hasonló svédasztalos sztorikat.
2023. jan. 4. 19:33
 19/27 Kétségbeesve keresem Nórikát ***** válasza:
91%

Na szép.

Bangladesben meg éheznek.

2023. jan. 4. 21:26
 20/27 A kérdező kommentje:
Attól, hogy megesszük a kaját, ugyanúgy éhezni fognak.
2023. jan. 5. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!