Próbáltatok már "kienni a vagyonukból" svédasztalos éttermeket? Lehet annyit enni, hogy elzavarják a vendéget emiatt?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 17:52
1/13 anonim válasza:
Te előbb leszel rosszul a sok kajálástól, minthogy egy éttermet kiegyél a vagyonából.
3/13 anonim válasza:
Ha a házirendet betartva viselkedsz, akkor nem fognak kiküldeni, akármennyit eszel. Amúgy meg szerintem sem lehet, nem bírsz megenni annyit. Ha mondjuk 5000 Ft a korlátlan ebéd és ötször annyit eszel mint az átlagos vendég, az is csak csepp a tengerben mivel van egy nap pár száz vendégük.
4/13 anonim válasza:
Nem tudok annyit enni, és nem is akarok. Az nem tipikus, hogy elzavarnának emiatt bárkit is, de megeshet: [link]
5/13 anonim válasza:
A Mongolian-nak már a helyét is sóval behintették... :)
Kis hely volt, nyilván feltűnt az extrém fogyasztás.
A Trófea nagyüzem, ott ilyesmi abszolút nem tűnik fel.
6/13 A kérdező kommentje:
És megkérhetek esetleg egy pincért, hogy csomagolja be nekem ezt, azt, és amazt az ételt elvitelre? 😆
2022. aug. 22. 19:30
7/13 anonim válasza:
6. Nincs pincér. Önkiszolgálás van. Es csak annyit ehetsz ami ott beledfér.
Jó hogy nem az egesz csaladodnak akarsz elemózsiát vinni... 😂😂😂
8/13 A kérdező kommentje:
#7: Hát, ha pincér nincs is, de az étteremtulajdonos csak ott lehet valahol segíteni eltenni nekem ételhordóba 😁
2022. aug. 22. 21:29
10/13 anonim válasza:
A legtöbb svédasztalos étteremben szívesen segítenek eltenni az éthordóba az ételt, mivel be van árazva elvitelre is az étel, így legálisan haza tudod vinni a meghatározott áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!