Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kínos ha sokat eszik egy...

Kínos ha sokat eszik egy lány/nő egy szálloda svédasztalos éttermében?

Figyelt kérdés

Ha több tányérnyi ételt visz az asztalhoz, többször fordul meg ételekért?

21/L

2021. máj. 25. 12:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Mért volna az? Ezért van a svédasztal... Egyél, amennyi jólesik, én is ezt tenném!

73N

2021. máj. 25. 12:24
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
szerintem senki nem a másikat figyeli, hogy ki mennyit eszik. ráadásul mindenki többször fordul. úgyhogy nem kínos.
2021. máj. 25. 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Svedasztalbol annyit eszel es annyi forduloval, amennyi csak beled fer ... az a kellemetlen, ha uzsonnara csinalsz szendvicset es elpakolod :)
2021. máj. 25. 13:04
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Pont ez a lényege, hogyha elhízva sem vagy, akkor még pláne nyugodtan szedjél akármennyiszer. Én is sokat szoktam enni ilyen helyeken, de szerencsére nem látszik rajtam. Majd ha fog, akkor visszafogom magamat, addig viszont ami jólesik, az jöhet.
2021. máj. 25. 14:05
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem az a kínos, ha annyit pakol a tányérra, hogy utána a felét otthagyja mert nem bír vele - több olyan svédasztalos helyen jártam ahol felárat kellett fizetni a megmaradt ételért, szerintem ez egy szuper ötlet arra, hogy megelőzzük a pazarlást. Egyébként meg felőlem akár 100x is megfordulhat, nem érdekel, idegenek esetében meg fel se tűnik mert nem szoktam mások étkezési szokásait figyelni.
2021. máj. 25. 14:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal kínosabb ha rátesz fél krumplit, meg kér falat hús, mondván "fogyózik", vagy hogyha úgy megpakolja, hogy a felét ki kell dobni.
2021. máj. 25. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én volt hogy többször fordultam mert Pl gyerek ennivaloját is én vittem oda .
2021. máj. 25. 18:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Pfff...

Mondom a "pult másik oldaláról" mi a kínos.

Néhány évtizede nyomom ezt a vendéglátásnak csúfolt cirkuszt, láttam már szép dolgokat.

Az a kínos, mikor a legfelsőbb városvezetés, meg politikai "elit" (????) (mint ha lenne olyan Magyarországon)

Meg milliárdos nagytőkések, plasztikai sebészek, országos hálózattal bíró fogorvosok, stb...

ételhordóval jönnek egy jótékonysági rendezvényre, szívlapáttal pakolják még a zakó belső zsebébe is a lazacot, meg hányásig zabálják, meg piázzák magukat!

Drága lyányom! Ha én azt látnám, hogy többször fordulsz, első körben a munkámra lennék büszke, mert az azt jelentené, hogy jól végeztem a dolgom!

Másodsorban örülnék, hogy valaki huszon- egynéhány évesen egy természetes szabadságot enged meg saját magával szemben, jól érzi magát a bőrében, nem a kirakatban él a féladag cézársalátájával.

Ha 30 évvel fiatalabb lennék, a mai eszemmel, belőlem ez max olyan reakciót váltana ki, hogy elkérném a számod! :)

2021. máj. 25. 18:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.

Egyébként meg ez ki van számolva...

Van egy erre szabott menetrend, adagok, dekák, mit hogy, hányfelé hogyan, hányszor stb kell készíteni tálalni, mivel a vendég magának szed, más a rendszer ahhoz képest, mint ha a konyha végzi a tálalást.

Mindegy, nem megyek bele unalmas szakmai részletekbe, a lényeg, hogy senki nem növeszt még 3 gyomrot a meglévő mellé, azért, mert svédasztal van.

És aki ezt leszervezi (jó esetben) hajszál pontosan tudja, hogy egy átlag ember mennyivel lakik jól.

Te sem növesztesz az alkalomra még vagy 2 gyomrot, ergo hajszál pontosan annyi a te adagod, amennyi! Amennyivel jól laksz! Ha ehhez 3-szor kell fordulni, akkor annyiszor.

Ez a természetes. Nem ciki, pont erre készültek a vendéglátóid!

2021. máj. 25. 18:22
 10/14 anonim ***** válasza:
35%

Nem kínos, viszont sosem értettem miért kell halálra zabálni magunkat svédasztalnál. Merthogy kifizettük és akkor már durr bele? Tényleg megéri emiatt sz.rul lenni?

Én azt szoktam, hogy ha egy napot vagyunk ott, akkor többfajta szimpi ételből kóstolok egy kicsit és az kiad egy bő adagot. Ha több napot vagyunk ott, akkor mindennap másokat kóstolok, de emberi mértékkel...

2021. máj. 25. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!