Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Wolt szállításnál ha 30...

Wolt szállításnál ha 30 percet ír aztán több mint 1 óra múlva kapom meg a rendelést miközben látom, hogy a futár cikázik össze vissza a városban akkor miért nem kapok jóváírást?

Figyelt kérdés

Ügyfélszolgálatnak leírtam a problémát erre annyit írtrak, hogy elnézést és a jövőben igyekeznek jobban, hát mondom ettől még hideg ételt kaptam és nagy csúszással ráadásul, plusz ugyebár az élő követésnek hála láttam, hogy ott volt a futár az étteremnél aztán 40 percig cikázott a városban felalá úgy hogy már nála volt a kajám, a blokkon is láttam az átvétel időpontját ami szintén bizonyította, hogy 40 percig cikázott fel alá a rendelésemmel nem csoda hogy kihűlt, erre is annyit írtak, hogy a jövőben próbálják jobban csinálni , de hát ezzel kitörölhetem a valagam... én kifizettem a teljes díjat az ételért erre átvertek és most még egy nyamvadt 1000 forintos kupont se adnak pl.?

Az lenne a minimum, de leginkább visszafizetni az egész rendeklést

2022. dec. 27. 22:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
Lehet jelentkezni, van felvétel, ha kell segítek.
2022. dec. 28. 04:31
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Lehet csak időspórolás miatt kattint már a kiszállított állapotra már lent az épület előtt. Annyira rohannak ezek, sokszor még normálisan megfogni is alig van időm a kaját, úgy rohan.
2022. dec. 28. 07:14
 13/25 anonim ***** válasza:
63%

vót má

Vedd be a gyógyszereidet inkább.

2022. dec. 28. 08:27
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
Csak akkor nyomhatja meg a "Leadás megerősítése" gombot a futár ha már ténylegesen átadta a rendelést a vevőnek. Ha átadás előtt megnyomja az csalásnak minősül és szerződésbontással járhat.
2022. dec. 31. 15:35
 15/25 A kérdező kommentje:

Erről besézlek, de még engem hülyéznek itt le, hogy nem szabályszegés ez,.

Mintha 3 órakor leteszem a munkát mikor 4kor kellene

2022. dec. 31. 19:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jelentsd be, úgysem rúgják ki :D De menj panaszkodni, nem fogod hamarabb megkapni ígyse úgyse
2022. dec. 31. 23:39
 17/25 A kérdező kommentje:

Biztos ilyen humorosan fogadod te is ha kifizetsz 5000 forintot és cserébe hideg ételt kapsz, késve

2022. dec. 31. 23:48
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
Nem, de nem jövök fel nyafogni az internetre miközben tudom, hogy úgysem lesz következménye.
2022. dec. 31. 23:50
 19/25 anonim ***** válasza:
64%
Hideg étel és késik a kaja. Megesik, sok oka lehet. Légy toleránsabb.
2023. jan. 5. 15:55
 20/25 A kérdező kommentje:

Megesik így van, ilyenkor a korrekt eljárás ha a Wolt vagy az étterem elnézést kér és jóváírja a rendelés egy részét.

Szép is lenne ha én is így végezném a munkámat aztán mikor kifizetnek közölném, hogy hát ez néha így sikerül ez van, szevasz

2023. jan. 5. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!