Miért ennyire drága a KFC?
12. Vidéken elég sok beülős étterem van ahol 4000-5500 Ft-ért nagyon tisztességesen meg lehet kajálni egy szép és tiszta helyen igényesen tálalva és üdítővel együtt. Ehhez képest a KFC étkezés (mondjuk egy ebédre való adag) minimum 3 K, de ha nem nézed az árakat és azt és annyit rendelsz ami tetszik, akkor 4 K alatt nem áll meg a dolog. Persze havi egyszer ki tudom fizetni, de akkor is futószalag kaját kapsz műanyag tálcán, eldobható evőeszközökkel. Mosogatni sem kell nekik. Nem is kell szépen tálalni csak megcsinálják 5 perc alatt és leb@sszák eléd.(bocsánat a kifejezésért) Ezután viheted tálcán a kaját a retkes asztalhoz (mivel nincs normálisan pucolva szinte soha. A wc is vagy retkes vagy csak be van zárva hogy még kezet se tudjak mosni étkezés előtt. Néhány éttermükben van kihelyezett kézmosósarok, amiért hálás vagyok)
Ennek ellenére nem drága? Egy Pestinek lehet nem, mert abban a városban szinte minden többe kerül mint az országos átlag. Ott még el tudom nézni a drága KFC-t (persze nem tartom indokoltnak az árakat és vannak mégdrágább gyorskajáldák is), de vidéken is ugyan annyiba kerül ami azért szerintem durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!