Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ennyire rossz a McDonald's?

Ennyire rossz a McDonald's?

Figyelt kérdés
Lehetek rosszul a kajáiktól? Már 4 napja ezen élek és nagyon fáradnak érzem magam. Nagyon drágának tűnik úgy hogy egy minőségi gyros a városomban 1400 forint amit tele pakoltak hússal.

2022. okt. 27. 20:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Neked. Persze akkor kérdés hogy miért ott eszel.
2022. okt. 27. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
a sok fos ízfokozó meg magas zsírtartalmú mcdonalds kaja ezt teszi
2022. okt. 27. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Én simán betolok 10 mekis sajtbureszt és utána éhes vagyok, mellé még fáj a hasam is és egy csomó pénzt fizettem, úgyhogy nem is járok mekibe.
2022. okt. 27. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
20%

Mivel tele van méreggel, persze hogy fáradt vagy.

Hasmenés és sok-sok f@ngás is vele jár.

üdv, egy tapasztalt mekiző

2022. okt. 27. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A húst-sajtot leszámítva gyors felszívódású szénhidrát és cukor a mekis ételek fő összetevője. Nincs ezzel baj, az egész hamburgerkultúra úgy indult meg Amerikában, hogy "kapj be valamit, amíg hazaérsz, és tudsz enni egy rendeset". De erre építeni az étkezést valóban nem jó, és főleg Magyarországon nem is olcsó.
2022. okt. 27. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
30%

magyar meki drága és bármilyen szendvicset vettem kicsi .

itt németorszagban veszek mekis halas szendvicset és jol lakok vele.

2022. okt. 28. 06:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahol még 1400 a gyros, azon a környéken nem lehet sok a kóbor macska.
2022. okt. 28. 07:51
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Napi szinten kifejezetten káros a gyorskaja. Max heti 1 szer, azt se mindig.
2022. okt. 28. 10:45
 9/12 anonim ***** válasza:
38%

Hát napi szinten valóban káros. Ha hetente-havonta eszel 1-1 alkalommal max nem egészséges. De ezen élni kb. öngyilkosság.

Ajánlom a Supersize me c. filmet [link] Itt a pasi 30 napig CSAK mekis kaját evett (reggeli, ebéd, vacsora). Orvosok vizsgálták közben és láthatóan hétről-hétre lettek szarabb eredményei.

2022. okt. 28. 12:54
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem ajánlóm senkinek a mekit, de a Supersize me c. filmet még annyira se. Az egy tisztán propaganda film, a legkevésbé sem elfogulatlan. Ha a gundelban esett volna annyit a filmben szereplő illető, mint ott a mekiben, akkor is hasonló eredmény lett volna. Arról speciel nem a meki tehet, ha valaki napi 10.000 kcal eszik meg, mint egy zsírdisznó. Tényleg nem a legegészségesebb, és nem a leglaktatóbb, de szándékosan tolták túl és sarkították ki a valóságot a filmben. Én valahogy soha nem eszek közelse annyit, mint ott a főszereplőnk a film alatt.
2022. okt. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!