Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nálunk miért nincsenek gyermek...

Nálunk miért nincsenek gyermekmentes éttermek?

Figyelt kérdés

Sokszor annyira jó lenne egy ilyen hely, kikapcsolódni megyek nem pedig azért hogy hallgassam a rikoltozást meg a hangos sírást/ nevetést..

26/n

2022. júl. 3. 13:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

9!

Igen, tudom, te és a saját gyereked mindig kivétel....

2022. júl. 3. 14:17
 12/30 anonim ***** válasza:
20%

Én soha sehol nem találkoztam még vonyító, a, pincérek lábai között szaladgó gyerekkel amúgy. Sőt, alapból nem nagyon szoktam kicsi gyereket látni az éttermekben.

Nem állítom, hogy nincs ilyen jelenség, de túlzásnak tartom úgy beállítani, mintha ez lenne az alap, mikor étterembe megy az ember.

2022. júl. 3. 14:18
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Engem is idegesítenek ilyen helyen a gyerekek. Általában nem tudnak rendesen viselkedni, neveletlenek és hangoskodnak.
2022. júl. 3. 14:19
 14/30 anonim ***** válasza:
82%
7, nem akarják őket megtanítani, meg bajuk lesz pár szabálytól.
2022. júl. 3. 14:26
 15/30 anonim ***** válasza:
55%
Én az egyiket elgáncsoltam. Nem futott többet mifelénk.
2022. júl. 3. 14:29
 16/30 anonim ***** válasza:
25%

Házhoz kell szállíttatni a kaját az ilyeneknek.

Ha (nagyon helyesen) nem tilthatja ki a romákat, melegeket stb, akkor pont a gyerekekkel tehesse meg...?

2022. júl. 3. 14:38
 17/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem az étteremben kell a gyereket megnevelni! Aki otthon nem bír viselkedni, azt nem kéne étterembe vinni...

Csak, manapság egyre nagyobb teret kap nálunk is a "szabad gyereknevelés". Vagyis, nem szabad a gyerekkel kiabálni, erélyesen sem szabad rajzolni, nem lehet hozzányúlni, mert hagy éljen boldogan az a gyerek...

Sajnos, pont az ilyen neveletlen kölyköket viszik emberek közé...

Nálunk biztos, hogy nem lesznek elterjedve az ilyen éttermek, mivel itt így is jelentősen visszaesett a vírus óra a vendéglátás forgalma, amire most bőven rátesz az ukrán cirkusz miatti drágulás is...

Pont tegnap néztem a tévében. Örülnek, ha megy valaki az éttermekbe!

2022. júl. 3. 14:42
 18/30 NTBS ***** válasza:
93%

Majd lesznek, mert sajnos szükség lesz rá.

Menj drága helyre ott kevés lesz a gyerek.

2022. júl. 3. 14:57
 19/30 anonim ***** válasza:
88%
Biztos vannak, csak nem írják ki. Egy drágább fehér abroszos helyen tuti nincsenek. A kockás terítős helyen meg igen.
2022. júl. 3. 15:01
 20/30 anonim ***** válasza:
86%
Ezzel a jelenséggel először évekkel ezelőtt, a Balatonon találkoztam. Visítoztak, rohangáltak, a pincérek nem győzték őket kerülgetni. De ezek a német turisták gyerekei voltak, a magyar gyerekek akkor még nem viselkedtek így. Ma már mindenhol ez van, üzletekben, plázákban, éttermekben. A szüleik meg sem próbálják őket megfékezni.
2022. júl. 3. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!