Nálunk miért nincsenek gyermekmentes éttermek?
Sokszor annyira jó lenne egy ilyen hely, kikapcsolódni megyek nem pedig azért hogy hallgassam a rikoltozást meg a hangos sírást/ nevetést..
26/n
9!
Igen, tudom, te és a saját gyereked mindig kivétel....
Én soha sehol nem találkoztam még vonyító, a, pincérek lábai között szaladgó gyerekkel amúgy. Sőt, alapból nem nagyon szoktam kicsi gyereket látni az éttermekben.
Nem állítom, hogy nincs ilyen jelenség, de túlzásnak tartom úgy beállítani, mintha ez lenne az alap, mikor étterembe megy az ember.
Házhoz kell szállíttatni a kaját az ilyeneknek.
Ha (nagyon helyesen) nem tilthatja ki a romákat, melegeket stb, akkor pont a gyerekekkel tehesse meg...?
Nem az étteremben kell a gyereket megnevelni! Aki otthon nem bír viselkedni, azt nem kéne étterembe vinni...
Csak, manapság egyre nagyobb teret kap nálunk is a "szabad gyereknevelés". Vagyis, nem szabad a gyerekkel kiabálni, erélyesen sem szabad rajzolni, nem lehet hozzányúlni, mert hagy éljen boldogan az a gyerek...
Sajnos, pont az ilyen neveletlen kölyköket viszik emberek közé...
Nálunk biztos, hogy nem lesznek elterjedve az ilyen éttermek, mivel itt így is jelentősen visszaesett a vírus óra a vendéglátás forgalma, amire most bőven rátesz az ukrán cirkusz miatti drágulás is...
Pont tegnap néztem a tévében. Örülnek, ha megy valaki az éttermekbe!
Majd lesznek, mert sajnos szükség lesz rá.
Menj drága helyre ott kevés lesz a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!