Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nálunk miért nincsenek gyermek...

Nálunk miért nincsenek gyermekmentes éttermek?

Figyelt kérdés

Sokszor annyira jó lenne egy ilyen hely, kikapcsolódni megyek nem pedig azért hogy hallgassam a rikoltozást meg a hangos sírást/ nevetést..

26/n

2022. júl. 3. 13:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
21%
Egyrészt van, csak kevés, másrészt ne menj éppen étterembe, ha zavar mások jelenléte!
2022. júl. 3. 13:58
 2/30 A kérdező kommentje:
A felnőttek jelenléte nem zavar meg a kussos gyerek se.
2022. júl. 3. 13:59
 3/30 anonim ***** válasza:
98%
Felsokategorias étterembe menj, ott nem lesz ilyen
2022. júl. 3. 14:00
 4/30 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2022. júl. 3. 14:01
 5/30 anonim ***** válasza:
83%
1-es mindenkinek joga van nyugalomban elfogyasztani az ételét, és nem nyávogó, bömbölő neveletlen kölyköket hallgatni és nézni. Még az étvágyam is elmegy tőlük.
2022. júl. 3. 14:02
 6/30 anonim ***** válasza:
34%

5!

A gyerekeseknek is joguk van beulni gyerekkel barhova enni. Átlag helyen mindig lesz gyerek. Felső kategóriás helyen kevés esély van rá. 3. voltam.

2022. júl. 3. 14:06
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Akkor meg neveljék meg őket. Érdekes én tudtam viselkedni étteremben.
2022. júl. 3. 14:07
 8/30 anonim ***** válasza:
24%

7!

Na és te hogy jutottál el oda, hogy tudtál viselkedni? Nem úgy, hogy elvittek és ott láttad, tapasztaltam mit hogy kell? Amugybugyes vagy, hogy vissza emlékszel, milyen okos ügyes gyerek voltál úgy 3-4 évesen.

2022. júl. 3. 14:09
 9/30 anonim ***** válasza:
84%
Emlékszek dolgokra képzeld el. Anyám vitt nekem kifestőt és elvoltam. Nem vonyítva rohangáltam a pincérek között, hátha fellököm valamelyiket mikor ételt és italt visz ki.
2022. júl. 3. 14:11
 10/30 anonim ***** válasza:
36%

Igazából nem tudom, mit értetlenkedsz ezen. Senki nem akar vendégeket veszíteni, márpedig ha kitiltanák valahonnan a gyerekeket, akkor nyilván másik éttermet választanának a szülők, ha éppen a gyerekkel akarnak étterembe menni.

Ezt ilyen bonyolult volt végiggondolni?

2022. júl. 3. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!