Egyrészt van, csak kevés, másrészt ne menj éppen étterembe, ha zavar mások jelenléte!
2022. júl. 3. 13:58
2/30 A kérdező kommentje:
A felnőttek jelenléte nem zavar meg a kussos gyerek se.
2022. júl. 3. 13:59
3/30 anonim válasza:
Felsokategorias étterembe menj, ott nem lesz ilyen
2022. júl. 3. 14:00
4/30 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2022. júl. 3. 14:01
5/30 anonim válasza:
1-es mindenkinek joga van nyugalomban elfogyasztani az ételét, és nem nyávogó, bömbölő neveletlen kölyköket hallgatni és nézni. Még az étvágyam is elmegy tőlük.
2022. júl. 3. 14:02
6/30 anonim válasza:
5!
A gyerekeseknek is joguk van beulni gyerekkel barhova enni. Átlag helyen mindig lesz gyerek. Felső kategóriás helyen kevés esély van rá. 3. voltam.
2022. júl. 3. 14:06
7/30 anonim válasza:
Akkor meg neveljék meg őket. Érdekes én tudtam viselkedni étteremben.
2022. júl. 3. 14:07
8/30 anonim válasza:
7!
Na és te hogy jutottál el oda, hogy tudtál viselkedni? Nem úgy, hogy elvittek és ott láttad, tapasztaltam mit hogy kell? Amugybugyes vagy, hogy vissza emlékszel, milyen okos ügyes gyerek voltál úgy 3-4 évesen.
2022. júl. 3. 14:09
9/30 anonim válasza:
Emlékszek dolgokra képzeld el. Anyám vitt nekem kifestőt és elvoltam. Nem vonyítva rohangáltam a pincérek között, hátha fellököm valamelyiket mikor ételt és italt visz ki.
2022. júl. 3. 14:11
10/30 anonim válasza:
Igazából nem tudom, mit értetlenkedsz ezen. Senki nem akar vendégeket veszíteni, márpedig ha kitiltanák valahonnan a gyerekeket, akkor nyilván másik éttermet választanának a szülők, ha éppen a gyerekkel akarnak étterembe menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!