Van olyan "hotelkaja" aminek nem bírtok ellenállni?
Én a svédasztalos reggelinél is ugyanazt eszem, mint otthon... Pirítós, vaj, dzsem, ilyesmi...
Kora reggel nem tud mást befogadni a gyomrom.
Azért nincs ennek semmi értelme, mert a hoteles rántottában semmi jó nincs.
Sima egyszerű üres tojásrántotta, kb 2 perc sütni pont ugyanilyet otthon is, sokkal jobbat meg mondjuk 5-10 perc.
4-es, pedig a hoteles rántotta íze tényleg más. Szállodában dolgozom, reggelit is szoktam csinálni, volt már, hogy elfogyott a literes tojás, és normális darabosból csináltam a rántottát. (Amúgy a literes is tojás, csak előre fel van törve, összekeverve.) Úgy is más íze volt, mint annak, amit otthon csinálok.
Szerintem a dolog lényege a mennyiség. Nem mindegy, hogy 3 vagy 200 tojásból sütöd.
Nekem Egyiptomban a francia pirítós volt ilyen :D alig vártam a reggeliket, hihetetlen mennyiségeket ettem meg belőle, hol édesen lekvárral, hol sósan valami sajttal vagy felvágottal.
Bárhol máshol nekem is a rántotta meg a koktél virsli, pedig rántottát itthon kétszer ha csinálok egy évben, de a hotelekben az úgy más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!