Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Van olyan "hotelkaja" aminek...

Van olyan "hotelkaja" aminek nem bírtok ellenállni?

Figyelt kérdés
Mindig megfogadom, hogy nem fogom túlenni magam, de számomra a világ legjobb étele a hotelrántotta. Nem érdekel ha tojásléből van, az az íz, az az állag, verhetetlen. Két barátommal szoktam utazni, egyiknek a sült bacon, másiknak a hoteles minivirsli a kedvence. De a rántottából minden nap ipari mennyiséget tudnék betermelni. Nektek van ilyen kedvenc ételetek, amitől nélkül nincs igazi nyaralás?

2022. jún. 2. 15:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Nincs.
2022. jún. 2. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Én a svédasztalos reggelinél is ugyanazt eszem, mint otthon... Pirítós, vaj, dzsem, ilyesmi...

Kora reggel nem tud mást befogadni a gyomrom.

2022. jún. 2. 15:51
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Reggelinél a tejbegríz.
2022. jún. 2. 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:
55%

Azért nincs ennek semmi értelme, mert a hoteles rántottában semmi jó nincs.

Sima egyszerű üres tojásrántotta, kb 2 perc sütni pont ugyanilyet otthon is, sokkal jobbat meg mondjuk 5-10 perc.

2022. jún. 2. 16:13
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Ritkán járunk hotelbe, szóval nincs bőséges tapasztalatom, de legutóbb a mini amerikai palacsinta volt ilyen, képtelen voltam nem degeszre enni magam vele. Rendes juharsziruppal!
2022. jún. 2. 16:36
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Mi beszabadultunk egy 4 csillagosba workshop címszóval.. te ne tudd meg! Mindenki mindenből evett, mert olyan jól nézett ki! :D Nem sokat, de mindenből! Mert jó volt!!! :D
2022. jún. 2. 16:44
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

4-es, pedig a hoteles rántotta íze tényleg más. Szállodában dolgozom, reggelit is szoktam csinálni, volt már, hogy elfogyott a literes tojás, és normális darabosból csináltam a rántottát. (Amúgy a literes is tojás, csak előre fel van törve, összekeverve.) Úgy is más íze volt, mint annak, amit otthon csinálok.

Szerintem a dolog lényege a mennyiség. Nem mindegy, hogy 3 vagy 200 tojásból sütöd.

2022. jún. 2. 17:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is dolgoztam egy kis panzió konyháján. Adagonként sütöttük a rántottát és a ham and eggs-et, olyan finomra otthon sosem sikerült. Pedig semmi extra nem volt benne, a titka talán az ehhez milliószor használt serpenyő volt.
2022. jún. 2. 20:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Egyiptomban a francia pirítós volt ilyen :D alig vártam a reggeliket, hihetetlen mennyiségeket ettem meg belőle, hol édesen lekvárral, hol sósan valami sajttal vagy felvágottal.

Bárhol máshol nekem is a rántotta meg a koktél virsli, pedig rántottát itthon kétszer ha csinálok egy évben, de a hotelekben az úgy más.

2022. jún. 3. 12:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Svédasztalos reggelinél nagyon sok minden volt, de én (éveken át visszajártunk) mindig bundás kenyeret ettem sajttal és vékony, sült bacon szeletekkel:)
2022. jún. 3. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!