Étteremben egy kiadós vacsora egy felnőtt férfinak kb. Hány kg étel?
Étteremben, vagy otthon, teljesen mindegy.
Van 60-120 kg-ig viszonylag átlagos felnőtt férfi, ez viszont nem mindegy. Ezen belül, mondjuk egy még átlagosabb, 75-85 kg-os férfinek 0.6 kg körüli vacsora már kiadós.
Én pl tegnap nagyon éhes voltam este, 1tányér levest ettem, aminek nagy része víz, de összességében kb 25dkg, 2 banánt,(20dkg), 2 joghurtot (25dkg) Ha a levest kompletten beleszámoljuk, akkor 70dkg. De mondjuk nem tudnék megenni 70dkg húst, egyik nap egy nyersen 25dkg-os borjústeaket sütöttem meg és talán 10dkg kenyérrel ettem meg.
Elhízás vagy sem, ez azért étkezési zavar rednesen.
Még akkor is, ha kalóriára nem léped túl a napi keretet, a súlyod is okés, még akkor is, együltő helyedben ennyire teletömni magad nem normális.
Én a levest nem számolnám bele, ilyen alapon pl. a sört is bele lehetne számolni, ha mellé iszik valaki.
Egyébként kizárólag te tudod, hogy neked mennyi a kiadós vacsora, főleg úgy, hogy a súlyod sem voltál képes leírni. De most már késő. Mindenesetre mások már leírták, hogy többnyire bőven 1 kg alatt már kiadós az étel. Eddig hol ettél, hogy fogalmad sincs a kérdésről? Támpont gyanánt pl. egy mélytányérban 40-50 dkg fér el, ha tele van. A cső, spirál, stb. alakú tészták persze több helyet foglalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!