Tudnátok mondani Pesten jó lángosozót?
Figyelt kérdés
Lehetőleg az árak ne 2000 Ft-nál kezdődjenek. Köszönöm előre is.2022. ápr. 8. 16:00
1/10 anonim válasza:
Csak Pesten jó? Mert innen már nincs messze Szentendre, ami lángos-nagyhatalom :)
3/10 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vendeglatas-et..
flórián aluljró
5/10 anonim válasza:
Lőrinci piac, vagy a soroksári piac. Soroksáron van káposztás lángos is ( nem olyan amibe káposzta van töltve, hanem a tésztájához van keverve, úgy sütik ki - Császárság!).
6/10 anonim válasza:
#4, de a kérdező a tagekbe Budapestet rakott, tehát az egész várost érti "Pest" alatt.
Amúgy +1 a Flóriánra, bár már a linkelt kérdésnél is válaszoltam.
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Így van, egész Budapestre értettem a "Pest" kifejezést 😅
2022. ápr. 9. 09:28
8/10 A kérdező kommentje:
+Megkérdezhetem hogy a Flórián aluljáróban milyenek az árak?
A szokásos sajtos-tejfölös kb mennyi?
2022. ápr. 9. 09:30
10/10 anonim válasza:
#8, 720, natúr 490. Alapból én is s-t párti vagyok, de itt a simát szoktam kérni. Sóval, sok fokhagymával (kérésre) isteni.
Ha mégis feltéttel kéred, szerintem szólj a néninek, hogy kevesebbet tegyen rá, az én ízlésemek az alap mennyiség túl sok, egyszerűen elnyomja a tészta ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!