Randira tudnátok mondani könnyed, kevésbé laktató ételeket?
Az első randim lesz, és nagyon ideges leszek, ezt előre tudom. Ő el akar vinni étterembe, viszont nem akarom az egész ételt ott hagyni, mert az idegességtől nem bírok majd enni. Szóval nem olyan kaját szeretnék amitől 2 falat után tele vagyok, hanem valami könnyeddebet. Tudnàtok nekem ilyeneket írni?
És ha nem eszem meg az egész kaját, hanem hagyok belőle a tányéron az nagyon ciki egy randin?
Ha ránézel az étlapra, nem tudod magadtól eldönteni, hogy mik a könnyű és nehéz ételek?
Mi értelme itt konkrét javaslatokat kérni, ha az adott étterem nem fogja kínálni?
Kérdezd meg tőle, melyik étterembe mennétek, így előre meg tudod nézni az étlapot.
Könnyű étel általában valami csirkés étel, vagy válassz vegetáriánus fogást, salátát, ha a húst nehéznek találod.
Esetleg kérj fél adagot, én is azt szoktam.
Van ismerősöm, aki levest szokott enni, majd desszertet. Nyugodtan egyél annyit, amennyit szeretnél, maximum elcsomagják a maradékot. Nincs ebben semmi ciki.
A lényeg, hogy érezd jól magad a randin, jó szórakozást 😊
Vigyél magaddal műanyag ételhordós dobozt a maradéknak! :D
Mekkora lenne már! XD
Vagy ezt a retró alumíniumot! :D
En a helyedben valamilyen konnyen elfogyaszthato etelt javasolnek.
Salatat ne, mert irto gaz amikor egy-egy nagyobb levelhez fel meteresre kell a szadat kitatani.
Olyat valassz, ami egyszeruen es “szepen”/kulturaltan elfogyaszthato, ezt tenyleg az etlap alapjan tudod csak eldonteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!