Molnarmarcell21 kérdése:
Milyen nevet szoktál mondani a Starbucks-ban?
Figyelt kérdés
A sajátodat, valami becenevet (ami nem személynév) vagy behazudsz valami teljesen mást?2021. szept. 14. 20:13
A kérdező szavazást indított:
saját személynév
becenév
kamuzok valami nevet
más
31 szavazat
2/8 anonim válasza:
“ vagy behazudsz valami teljesen mást?”
Ha mást mondasz nem hazugság mert nem a beved kérdezni, habem hogy mit írhat rá...
3/8 anonim válasza:
Svájcban élek, és nagyon magyar nevem van. Úgyhogy mindig mondok valami (nekik) egyszerűbbet.
4/8 anonim válasza:
És miért kéne bármit is ráírnia? Úgyis megiszod. Huh b+ mik vannak... És gondolom ez kerül rajta ennyibe...
5/8 anonim válasza:
4-es, gondolom, még sose jártál Starbucksban, különben értenéd, hogy miért kell valami jelzést rátenni.
6/8 anonim válasza:
Önkiszolgáló Starbucksban jártam. Ha ott lehetett volna nevet iratni a kávéra, sem kértem volna belőle. Számomra nem ezen múlik, hogy élvezem-e a kávét.
7/8 anonim válasza:
Azert irjak ra, hogy ne legyen keveredes, amikor kiadjak az italokat.
8/8 anonim válasza:
“Számomra nem ezen múlik, hogy élvezem-e a kávét.”
Számomra sem, szóval nem kapok szívrohamot meg háborodok fel attól, hogy ráírnak valamit egy papírpohárra. Nem mellesleg tényleg hasznos módszer a keveredés elkerülésére és a számoknál személyesebb. De ha te ennnyire hisztikézel rajta, vigyél saját poharat, bögrét, arra tuti nem írnak rá, bármit kérsz. Huh b+ mik vannak...
Én a saját nevemet mondom, max akkor mondanék mást, ha valami bonyolult lenne, amit folyton félrehallanak, így egyszerűbb.
Egyébként nem vagyok paranoiás, nem fognak lenyomozni egy keresztnév alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!