Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Balaton észeki partján...

A Balaton észeki partján tudnátok mondani éttermeket?

Figyelt kérdés

Balatonakarattyától- Gyenesdiásig, ahol romantikusan lehet fogyasztani, ahol igényesek a helyre.

Ezerhála, köszönöm.

2021. júl. 2. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csopak fölött, fantasztikus panorámával, elegáns kiszolgálás..

[link]

2021. júl. 2. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább "rusztikus", de zseniális kaják vannak!

[link]

2021. júl. 2. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlani sajnos nem tudok, azonban negatív példát igen. Balatonakarattyán voltam kb 1 hónapja a Mercatoban, ami egy gyönyörű olasz étterem, mindenki nagyon kedves.De azért az áraik iszonyú durvák, Pesten egy jó minőségű olasz étteremben feleannyiért megkajálsz. Az olasz árakról meg ne is beszéljünk..

2 pizza, 2 süti, 2 üdítő és 2 kávé volt 25000 forint.. A pizza jó, finom, de nem egy atyaúristen. A süti mondjuk tényleg kiemelkedően fincsi volt.

2021. júl. 2. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tihanyban ettem tavaly egy kiváló étteremben, de sajnos már nem emlékszem a nevére. A településre vezető főút mellett volt, le kellett hozzá menni a járdáról jobbra egy mélyebben fekvő udvarba.
2021. júl. 2. 18:27
 5/7 anonim válasza:
100%

Sajnos nem északi, de ha esetleg jársz a déli parton Zamárdi környékén akkor a Mauros olasz étterem

Sehol nem ettem még jobbat mint ott, de ez csak az én véleményem

Északi parton jó még a Répa Rozi csárda is, érdemes lehet kipróbálni

2021. júl. 2. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Papok borozója, Balatonszőlős
2021. júl. 2. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
Bakos Attila vendéglője Szigligeten.
2021. júl. 2. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!