Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Foodora-n le lehet tiltatni...

Foodora-n le lehet tiltatni futárt a címemről?

Figyelt kérdés

Nem úgy viselkedik ahogy kellene már több alkalommal és nem szeretném ha többet ő szállítana hozzám.

Rendszeresen rendelek és soha semmilyen futárral nem volt bajom, de ezzel az eggyel már többször is és kiver a víz ha látom a nevét, hogy ő hozza a kaját tudom előre, hogy mi lesz..

tegnap 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs sajnos, csak kíváncsi vagyok, miket csinál, hátha leírod.
tegnap 19:04
 2/8 anonim válasza:
mit csinált? Itt leirhatod, név nélkül vagy. Kívancsi vagyok.
tegnap 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen funkció nem hiszem, hogy van. De írj az ügyfélszolgálatnak, kérdezd meg, mit lehet tenni.

Kíváncsi vagyok én is erre.

tegnap 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Felhív telefonon, hogy nem működik a csengő menjek le ház elé átvenni ételt. Majd mikor kipróbálom akkor működik , ezt másodszor mondtam neki ne csinálja, meg hogy gondolja ezt, mikor ennyi pénzt lehúz a foodora és erre jött azzal, hogy hát ő nem kap elég pénzt azért, hogy felhozza a kaját meg ilyenek.. mondtam neki, hogy mástól ilyet nem tapasztaltam erre mondta, hogy hát ez van ha nem tetszik le kell menni étterembe és nem rendelgetni aztán beszállt kocsiba és elment.

Most ezek után megint láttam, hogy ő jön már név alapján féltem a dologtól és persze megint csörög a telefon, mondja, hogy nem mükődik csengő menjek le, mondom, hogy ezt már eljátszotta többször és nem akarok lemenni, erre kinyomta a telefont és csak 5 perc múlva csengetett és hozta fel a kaját köszönés meg semmi nélkül. Nem is igazán esett jól az étel mert nem tartottam tőle mit csinált az 5 perc alatt amíg egyáltalán becsöngetett..

Elég régóta rendelek de ilyet még nem tapasztaltam semelyik futártól, sőt töredékét se, igazából azt nem tudom, hogy most ezt máshol is eljátssza vagy csak velem.. mert ha mással is akkor nem értem, hogy dolgozhat még, vagy csak mindenki beveszi a dumáját, illetve nem ír az ügyfélszolgálatnak vagy nem tudom elképzelni..

tegnap 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Be kellene jelentened rogton a rendeles utan a foodora ugyfelszolgalatnak
tegnap 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Már gondoltam rá, csak kicsit félek attól, hogy "bosszút" áll ha kirúgják emiatt.. tudja címem, telefonszámom, stb..
tegnap 19:50
 7/8 anonim válasza:
81%
6...Akkor jelentheted a rendőrségen. Ettől ne félj.
tegnap 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Írj panaszt a Foodorának. Ne vicceljünk már, hogy még neki áll feljebb. Mondjuk én minden alkalommal szépen kivárnám, amíg felbattyog azt csókolom. A saját idejét bssza el, ahogy azzal is egyébként, ha kivárja, míg szép komótosan öltözködöm és lesétálok 10 perc alatt.

És még hazudik is, a pofám leszakad. Legalább lett volna benne annyi, hogy udvariasan megkér, hogy esetleg le tudnál-e menni. Ha pl törött lábú rendel kaját, annak is mer így ugatni? Vagy épp Lákátoséknak.

Amúgy ezt gondolom, sok címen eljátssza még, szóval nem csak tőled érkezhet rá panasz.

tegnap 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!