Hogyan tudnám nem új felhasználóként felhasználni ezt a Foodora kupont?
Figyelt kérdés
Már rendeltem a Foodora-tól, de most van egy új kedvezményük, amivel új felhasználóknak 30 nap alatt 3x 3000 Ft kedvezmény jár. Ez rohadt jó lenne, nagyon szeretném ezt a kupont de akárhogy próbálkozok nem engedi felhasználni. Töröltem azt a fiókomat amivel már történtek rendelések, beregisztráltam újra de nem engedi. Csináltam egy új email-t, megpróbáltam azzal is de úgy sem engedi. Másik telefonszámom nincs, lehet hogy ez a baj? Mondjuk nem tudok másikat szerezni. Bankkártyám is ugyan az, más címet se tudok megadni. Lehet hogy mindennek változnia kéne (email, telefonszám, cím bankkártya + készülék) és akkor nem érzékelné visszaélésnek? Vagy hogyan lehet ezt kijátszani?nov. 2. 09:03
1/7 anonim válasza:
Hogy sikerült ennyire mélyre süllyedni, hogy bármilyen csalásra hajlandó lennél pár ingyen morzsáért...?
2/7 anonim válasza:
A címet nézi, hogy arra volt-e már rendelés. Úgy tudod kitrükközni, ha az utca végén laksz, hogy nem létező magasabb házszámot írsz be. Például ha a 87-es házban laksz és ez az utolsó, 89-et adsz meg, ami nem létezik. A futár jobb híján felhív majd, akkor kimész a ház elé és ott át tudod venni. Persze ha nem az utolsó házban laksz, akkor ez nem működik, mert akkor a szomszédnak fogod rendelni.
3/7 anonim válasza:
Tesó, adjunk pár forintot...? Szokott lenni néhány kallódó 10, 20 forintos a zsebeimben.
4/7 anonim válasza:
Amúgy meg használd a FIX1500 kuponkódot.
5/7 anonim válasza:
De ha a címet nézi, hogy arra volt-e már rendelés, akkor ezt hogy tudják érvényesíteni pl. olyan helyen, ahol egy irodaházban több száz ember dolgozik, de ugye ők is különböző mailcímmel regisztráltak?
6/7 anonim válasza:
#5 Ott van emelet-ajtó is, az is külön címnek számít. Ugyanabba az irodába meg sehogy.
7/7 anonim válasza:
Köszönöm, ez érdekes akkor, mert nálunk pl. mindenki a portára rakatja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!