Miért sokkal népszerűbb a McDonalds a Burger King-hez képest?
Ahol élek, egymás mellett van egy McDonalds és egy BurgerKing is, már évek óta eszek ott szinte minden hétvégén, de az utóbbi időben már csak a BurgerKing-be járok.
Azt vettem észre, hogy a mekiben sokszor nagyon száraz a kaja (burgerek főleg), meg sokkal kevesebbet is adnak. Pl. egy átlag BurgerKing-es nagy burger szerintem simán van kétszer akkora, mint egy BigMac. És valahogy egészségesebbnek is tűnik, lehet hogy hülyén hangzik, de a mekis kaja valahogy olyan "mű" hatást kelt. Illetve ahogy észrevettem a BurgerKing választéka nagyobb is.
De akkor miért szeretik többen a McDonalds-ot? Vagy csak én vagyok így vele?
Nem ertem miert faramuci az osszehasonlitas.
Valoban kb 2x annyi meki van mint burger, ettol az tény hogy egy burger tobb forgalmat produkal mint egy meki - azaz nepszerubb.
Igen, de ebből még nem derül ki, hogy ha a Burgernek is annyi üzlete lenne, akkor mi lenne. Több üzlet nyilván több forgalmat hoz.
Én éppen ma voltam Mekiben, pedig a Burgert jobban szeretem, de az nincs a közelben. Ha lenne, akkor oda mentem volna.
Maskepp fogalmazva vilagosabb a helyzet:
A burger uzleteit tobben latogatjak mint a meki uzleteit. Igy tokmindegy melyikbol hany van. (Feltetelezve hogy a tobb koltes tobb vendeget jelent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!