Miért népszerűbb hús a csirke a pulykánál?
Figyelt kérdés
Árban alig térnek el, a pulyka sokkal érdekesebb ízű, nemesebb hús, mégis szinte mindenki csirkéből főzi a levest. De miért?2017. júl. 5. 14:11
2/7 anonim válasza:
Falun vagy kisvárosba sokan tartanak baromfit.
Kis ólba több csirke elfér,mint pulyka. Kevesebb esznek és van tojás is. Mi pl. ezért tartunk csirkét :)
3/7 anonim válasza:
A pulyka húsa valamivel szárazabb, én is a csirkét szeretem jobban. Plusz csirkeszárnyat sütni más,mint pulykát. Ropogósabb és nem olyan bazi nagy.
4/7 anonim válasza:
Mi azert nem szeretjuk a pulykat, mert nagyon inas a husa.
5/7 anonim válasza:
a pulykában sokkalta több csont van. én pl ezért nem szeretem.
6/7 anonim válasza:
Közel sincs hasonló árban, nézd pl a csirke,-vagy pulykamellet.
A csirke sokkal olcsóbb minden részét tekintve, sokkal gyorsabban elkészül, ezért is népszerűbb.
Az ízéről nem beszélek, mert ízlés kérdése, én mindkettőt szeretem.
7/7 anonim válasza:
én (tudtommal) egyszer ettem pulykát vagy 15/éve, és én is nagyon inasnak találom (parasztlegény létemre) és az íze sem jött be...
maradok a sertésnél, csirkénél, nyúlnál, halnál, vadnàl.
az áráról meg gőzöm sincs, mert nem is érdekel.
34/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!