A datolyaszilva miért nem népszerűbb gyümölcs?
Minden része ehető (héja is, és magtalan), édes, húsos, nagy, itthon is megterem. Mi több kellene még?
Tárolással gondolom vannak gondok-nehézségek, hogy csak szezonban elérhető.
Mert relatíve drága és nem túl ismert. Én szeretem, finom és nem savas. Viszont szerintem a héja ehetetlen, meg kell hámozni.
Azt nem tudom, hogy nálunk megterem-e, kicsit kételkedem, de lehet, annyira nincs sok különbség Mo. és Spanyolo. között.
Finom, de a héja nem ehető. Valóban relatíve drága, talán ezért is nem veszik sokan.
Budaörsön van egy termelő, aki év óta foglalkozik vele.
ehető a héja is, nyugodtan. Persze aki nem szereti... végülis az almát meg a barackot is sokan meghámozzák :D
És pont az árával van baj. Sokan szeretnék, akkor méretgazdaságosabb lenne, és olcsóbban jutnék hozzá :D
Múltkor 65 ft volt / darab lidliben, az már egész jó
1. Mert az egyik neve kakiszilva, amitől elmegy az ember étvágya. :)
2. Mert nem ismerik eléggé, mivel általában túl drága.
Én valami youtube-os videótól kaptam hozzá kedvet, hogy kipróbáljam, és tényleg ízli is, és szerintem is tök praktikus, hogy csak megmosom, és már eszem is.
nem népszerű?
talán, mert nálunk nincs, nem ismerjük, így nem is keressük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!