Milyen gyümölcs a datolyaszilva, közismert nevén kaki?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi igazán, nem google találatokat keresek.
Milyen az íze? Annak, aki még nem kóstolta, hasonlítható máshoz? Hogyan eszitek? Teljesen beérve jobb, vagy amikor még van egy kis csersavtartalma.
Különösen arra lennék kíváncsi, hogy cukorbetegek be tudták-e illeszteni étrendjükbe.
2013. aug. 27. 11:57
1/2 anonim válasza:
Beérve finomabb, csak olyan formában ritkán jut el Magyarországra. De mindenképp olyat keress, ami nem betonkemény, hanem enyhén be lehet nyomni az oldalát, az apró nyomódások a húson se gondok még. Az igazi, pl. Izraelben árult mézédes és puha, ízre talán a sárgabarack, az (édes) szőlő és a ringló keveréke. Cukorbetegség passz.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Megfogadom. Elvben annyit tudok, hogy mértékkel beilleszthető a diétába, de hát az elvek nem mindig találkoznak a valósággal.
2013. aug. 27. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!