Hogy tartsam a tálcát?
Sziasztok!
Vendéglátós vagyok, eddig imádtam pultozni, jó is vagyok benne, gyors és imádom de mostanában italokat kell vigyek.. nem szeretem, bizonytalan instabil a tálca fogásom, hogy gyakoroljam? 3-4 italnal többet nem tudok megfogni.. ezt hogy fejlesszem? Másik teli tálcával szaladgálnak.. és a gond ott van mikor egyett leveszek dől a többi....
Tanácsokat tudnátok adni?
Gyakorlás, meg érzék. Nincs csodaszer. Hányszor láttam már a vendég ölében landoló italt... :)
Alapból úgy pakold fel a tálcára, hogy már akkor tudd, hogy fogod leszedni. Pl. a legnehezebbet középre, mert ha kiteszed szélre, és úgy van kiegyensúlyozva, akkor ha szélről leveszed, esélyed sincs megtartani a tálcát.
Gyakorolj mindenféle üres, félig teli poharakkal, minden mérettel, palackozottakkal...
Felpakol, lepakol. Felpakol, lepakol. Ez, ilyen.
Teljes tenyér alatta, középen. Ha leveszel valamit, a szétnyitott ujjaidat tudod ösdzébb tenni vagy még széjjelebb hogy megmararjon sz egyensúly
Amígy kérdezd a többieket akik ott dolgoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!