Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy tartsam a tálcát?

Hogy tartsam a tálcát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vendéglátós vagyok, eddig imádtam pultozni, jó is vagyok benne, gyors és imádom de mostanában italokat kell vigyek.. nem szeretem, bizonytalan instabil a tálca fogásom, hogy gyakoroljam? 3-4 italnal többet nem tudok megfogni.. ezt hogy fejlesszem? Másik teli tálcával szaladgálnak.. és a gond ott van mikor egyett leveszek dől a többi....

Tanácsokat tudnátok adni?

2022. febr. 9. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlás, meg érzék. Nincs csodaszer. Hányszor láttam már a vendég ölében landoló italt... :)

Alapból úgy pakold fel a tálcára, hogy már akkor tudd, hogy fogod leszedni. Pl. a legnehezebbet középre, mert ha kiteszed szélre, és úgy van kiegyensúlyozva, akkor ha szélről leveszed, esélyed sincs megtartani a tálcát.

Gyakorolj mindenféle üres, félig teli poharakkal, minden mérettel, palackozottakkal...

Felpakol, lepakol. Felpakol, lepakol. Ez, ilyen.

2022. febr. 9. 19:34
 2/8 anonim válasza:
100%
én úgy csinálom,hogy mindig a súlyt magam felé teszem, mikor rakom le a vendég elé,így megtudom tartani és nem esik le.(persze tapasztalat kérdése,meg persze gyakorlás) Egyet értek vele aki előttem kommentelt, csak le szeredtem volna írni a saját véleménymet,tapasztalatomat.Remélem tudtunk segíteni,
2022. febr. 9. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljes tenyér alatta, középen. Ha leveszel valamit, a szétnyitott ujjaidat tudod ösdzébb tenni vagy még széjjelebb hogy megmararjon sz egyensúly

Amígy kérdezd a többieket akik ott dolgoznak

2022. febr. 10. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
El kell végezni egy vendéglátó-iskolát. Lehet, hogy ott tanítják.
2022. febr. 15. 07:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért pontoztátok le #4-t, mert ezt sem tanítják?
2022. febr. 15. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Vendéglátó suliba tanulók..
2022. febr. 16. 05:34
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
#6 Üdvözletem küldöm a nyelvtantanárodnak.
2022. febr. 16. 08:27
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm szépen! Hibázok én is,de nem azért, mert épp nem tudok írni.. Megesik a helytelen írásom, ha gyorsan írok vagy épp a telefonom át javít szavakat. Én egy egyszerű kérdést tettem fel, de mindenki hibázhat, ezért vagyunk emberek. Milyen szép világot élnénk, ha a magányos emberek nem más életét kritizálnák és nem csak a hibát látnák mindenben. :)
2022. febr. 17. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!