Szoktam inni alkoholt, nem keveset, ilyen nagy melegbe mit kellene innom, hogy tartsam a szintet,mert sörtől sokat pisilek,pálunkától meg hamar fejreállok, mit kellene inni, hogy az alkoholszintem meg legyen fooyamatosan?
Figyelt kérdés
Boort nem szeretem2021. jún. 20. 11:30
1/20 anonim válasza:
Mondjuk keserű likőrt. Vagy vodka alapú koktélt. Mindkettőnek(vodka, keserű) 35-37% az alkoholtartalma. Gyengébb, mint a pálinka.
Szerintem inkább szokj le!
3/20 A kérdező kommentje:
Próbálnék leszokni, még őszig bírjam ki , akkor megyek pszichiátriára és elvonóra!!
No ez nem ide tartozik, de köszi szért!
A lényeg felismerem, hogy így nemjó!
Az a vodkás koktéljól hangzik, citrommal, meg még mivel jó,, hogy hígítsam, hogy több legyen, hideg teával,vagy ötletek?
2021. jún. 20. 11:48
4/20 anonim válasza:
Vodka grapefruit nagyon finom! Vagy vodka tonic. Kesernyések, szomjoltók.
5/20 anonim válasza:
Igazából bármilyen gyümölcslével finom a vodka.
6/20 anonim válasza:
Két nagy pofon kéne neked és már nem lesz kedved inni.
7/20 anonim válasza:
Ahogy írják ijenkor tüskéket kell nyomni a sör mellé. Én is megiszok napi 8 liter sört, néha a 10-et is elérem. Néha 1-1 tüske úgy meg tudja dobni hogy nem esik vissza az alkohol szint ;)
8/20 A kérdező kommentje:
8 liter , hogy?
2021. jún. 20. 12:09
9/20 anonim válasza:
Hát az 4 db 2 L-es kőbányai. Az az alap, azt reggelente szoktam megvenni. 4 Litert simán benyomok napközben míg dolgozok, aztán este hogy be is rúgjak még 4-et. Így már kijön a 8. Ilyenkor hétvégén meg a 10 is kevés néha :)
10/20 anonim válasza:
Vagy dobozos sopronit is lehet kb fél (vagy 1) óránként inni. Csak az úgy nagyon drága. A lényeg viszont az hogy mindig hideg legyen. Jó hűtő kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!