Miért szeretnek az emberek étterembe járni?
Mint itt is kiderült, valakinek az étterembe járás a kikapcsolódás, szórakozás. Én "étterembe járni" nem szeretek, de néha elmenni olyan étterembe ahol jól főznek és különlegesebb ételek vannak, azt szoktam.
Szerintem nincs ebben semmi különös, mindenkinek más a fontos, én pl sajnálnám a pénzt rendszeres étterembe járásra, de én meg másra költök sokat.
Az étkezés és táplálkozás között nagy különbség van.
A kérdező csak táplálkozni szokott... 😃
Nem drágább étterembe menni, mint rendelni. Őszintén, engem nem is szokott érdekelni, hogy mennyit fizetek, a lényeg a finom ételek, kedves kiszolgálás, a hely hangulata, stb.
Szeretek rendelni is, de az túl hétköznapi. Néha ki kell szakadni a hétköznapokból, igenis fel kell venni a szebbik ruhát és kimozdulni.
14-es!
Nem teljesen értek egyet. Nem mindenkinek élmény, vagy kikapcsolódás étterembe menni.
Másrészt étterembe menni azért drágább, mert ha rendelsz, akkor italokat valószínűleg nem az étteremből rendelsz négyszeres áron.
Egyébként a finom ételek, a hely hangulata miatt én is szeretek néha elmenni.
15-ös válaszoló: szerencsére nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy pár ital ára miatt ne mehessek étterembe. Vacsora közben még koktélt is szoktam inni, a végén kávézunk is.
Ennyi hagy járjon már az életben
16-os!
Nagyon félteértettél valamit.
Azt írtam, hogy étteremben enni drágább, mint rendelni, mert pl. ott italokat is fogyaszt az ember, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet kifizetni, csupán egy tény.
A másik meg az, hogy neked ez fontos, úgy érzed, hogy ennyi jár az életben, viszont én arról írtam, hogy ez nem mindenkinek fontos. Én pl szoktam étteremben enni, mert sokat vagyok úton a munkám miatt, néha barátokkal, családdal is megyek, de engem különösebben nem szórakoztat. Nyilván sok más dolog van, ami engem érdekel és inkább arra költök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!