Miért nem érti meg egy csomó ember, hogy csak olyat rendeljen, ami rajta van a menün, különben a szakács nem fogja elkészíteni?
Arra gondolsz, mikor módosítgatnak? Pl. nem kér uborkát a hamburgerbe, vagy kér extra tzatzikit a gyros mellé? Ezeket a legtöbb helyen simán elkészítik.
Vagy teljesen váratlan ételeket kér, pl. paprikás krumplit a kínai büfében? Ez nem hinném, hogy annyira gyakori. Én egy vegán kajáldában szoktam venni az ebédem, néha van a pultnál olyan vendég, aki nem érti hogy miért nincs pulykafasírt, ők többnyire idős emberek akik nem feltétlenül ismerik a "modern" diéták neveit.
Valószínűleg arra gondol a kérdező, amikor a kedves vendég azt mondja, ő bélszín Budapestet szeretne, de bélszín helyett csirkemell filéből, libamaj nélkül.
Úgy vannak vele, kérdező, hogy ha x es y étel szerepel az étlapon, akkor annak a kettőnek a kombinációját is meg lehet oldani
#1 vagyok
Nem értem, mi rosszat írtam ami miatt nyomkodni kell rám a pirosat. Számomra tényleg nem egyértelmű a megfogalmazás, sajnálom.
#5
És hol tapasztaltad többször?
Mert általában ha kiböki a vendég az extra igényt, akkor 2 opció van:
- a pincér egyből elutasítja (tehát a szakácsig el sem jut)
- vagy elkészítik neki plusz költségért, vagy anélkül, de ebben az esetben sincs a szakácsnak beleszólása.
5: valami konkrét példát írnál...??
Mert én igazán sok helyre járok, de egy köretcsere, vagy valami módosítás soha nem okozott gondot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!