Azt azért nézzük már meg, hogy pl. egy Tesco-ban vagy egy Penny-ben fél liter ásványvizet kapsz 90-110 Ft közötti áron, itt meg mennyi. Igaz, kinek mi a drága?! Ez megint nagyon relatív.
5. válaszoló voltam
2022. jan. 17. 10:16
12/22 anonim válasza:
Szerintem itt az is kérdés hol van a büfé. Mert máshogy viszonyulnak ezek az árak egy turisztikai helyszín áraihoz mint egy kisváros áraihoz.
2022. jan. 17. 10:41
13/22 anonim válasza:
#4 Lehet,hogy te drágának gondolod a 2-3 ezer forintos hamburgert viszont szerintem nem feltétlenül az. Ha az étel jó minőségű értem itt, hogy nem riprop fasírt van benne hanem normális minőségű marhahús és a feltét is tovább mutat a csalamádé és ketchup, mustár, majonéz szentháromságon akkor indokolt az ár.
2022. jan. 17. 10:44
14/22 anonim válasza:
Szerintem drága. Ki tudnám fizetni, de nem lennék rá hajlandó. (Balatonon, kikötőben 490 volt idén a sima lángos, ahova mi járunk) Hamburgerért max. 750-et, gyrosért max. 1500-öt fizetnék.
2022. jan. 17. 11:12
15/22 anonim válasza:
Ha 3 muszakos szalagmunkas vagy, akkor ritkan engedheted meg magadnak ... de ha belvarosi irodas vagy, akkor meg a kollegakat is megtudod hivni.
2022. jan. 17. 11:24
16/22 anonim válasza:
11: De ne a Pennyhez hasonlítsd.
Egy étteremben nem annyiba kerül a kis üdítő/víz, mint a boltban.
Egy büfében sem. Egy pizzériában sem. Ez mindenhol így van/volt.
A boltokat egymással lehet összehasonlítani. A büféket meg a többi büfével.
2022. jan. 17. 11:56
17/22 anonim válasza:
drága, de máshol több
nagyvárosokban a lángos 900nál kezdődik, feltétekkel 1500 az tlag
2022. jan. 17. 12:36
18/22 anonim válasza:
Szerintem inkább az a kérdés, hogy hol van ez a büfé.Ezek az árak lehetnek nagyon magasak és teljesen reálisak is.
2022. jan. 17. 13:31
19/22 anonim válasza:
Budapesten örülnék, ha ennyiért kapnék bármit, Bélapátfalván meg jót kacagnék és átballagnék a szomszédba, ahol fele ennyibe kerül. Az sem mindegy, hogy minőségben milyen szintre lőnek. Ha egy ilyen megvilágosodott, vidékre költöző kecskesajtgyáros ex-marketingmenedzser gyártja a budapesti hétvégézőknek a mittoménmilyen alapanyagból a cuccot, akkor olcsó, ha Gizi néni konyháskarjáról csöpög rá a zsír a legolcsóbb CBA-hulladékokra, akkor meg drága.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!