Nem igazán értek hozzá, de mintha ezek átlagos árak lennének. Persze, ha valaki élelmiszer üzletben megveszi magának az italokat vagy otthon készíti el a lángost, akkor az sokkal olcsóbb. Csak hát a lángos otthon meg kell csinálni, ki kell sütni, fizetni az energia díjat, elmosni az edényeket stb.
2022. jan. 17. 08:47
2/22 anonim válasza:
Szerintem igen.
2022. jan. 17. 08:47
3/22 anonim válasza:
A lángost drágállom.
A hamburgert és gyrost nem.
Az üdítő is drága.
Szerintem.
2022. jan. 17. 08:52
4/22 anonim válasza:
A lángos átlagos.
A hamburger az átlaghoz nézve olcsó. Azonban szerintem így id drága. Sok helyen 2-3 ezer egy hamburger, de van hogy 5 ezer. Semmivel nincsennek jobban megpakolva. Nem értem, hogy lehet ilyen drága. Max 800 forintott adnék érte.
2022. jan. 17. 08:54
5/22 anonim válasza:
Igen, drága. Én nyáron egy sajtos-tejfölös lángosért fizettem a városom strandján 750 Ft-ot.
Egy sima lángos nálunk, nem a strandon, hanem a piac mellett 350 Ft.
2022. jan. 17. 08:58
6/22 anonim válasza:
Nem, mert nálam a sima lángos kerül annyiba mint nálad a sajtos.
2022. jan. 17. 09:13
7/22 anonim válasza:
Felénk is ilyen árak vannak, út szélén lángossütőnél (Bp. agglomerációs város).
2022. jan. 17. 09:31
8/22 anonim válasza:
Szerintem nem. Sok helyen ezer alatt nincs lángos, max. a teljesen sima. Az üdítők is átlagosak, nem drágák a hasonló helyekhez viszonyítva.
2022. jan. 17. 09:35
9/22 anonim válasza:
Egy Balatonon biztosan olcsó. Egyébként szerintem nem vészes a lángos. Egy finom hambi is megér ennyit szerintem, ha egy kicsit nagyobb, mint a bolti buci. A gyrost drágállom sajnos és üdítőt is inkább vennék valahol máshol. De hát az kell enni, ami szerinted finom és megéri az árát. Nekem biztosan tetszenének a lángosok, nem drágállom, de drágábban nem biztos, hogy megvenném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!