Pizza forte vélemény? Szerintem rohadt jó pizzajuk van de drága majd 4ezer egy húsimadó de annyira finom Soha nem ettem jobb pizzat egyszerűen annyira finom,annyira jók a feltétek az alapanyanyagok Mi a véleményetek esetleg tapsztalatotok?
2795ft. azért az messze van a négytől.
amúgy jó a pizzájuk, most ettem tőlük egy sajtimádót.
Miután ettem már valódi pizzát, elhelyezve a gasztronómia térképen valahova a tömeggyártásos mirelit áru és az emberekkel etetett műanyag szemét közé sorolnám.
Nincs vele baj, sajnos a mai kaják 90%-a erről szól. Super size me.
Magyarországi viszonylatban relatív jónak számít, de azért messze van az olasztól vagy az igazán jótól.
Szerintem még idehaza is a legtöbb nagyvárosban találni nála jobbat.
Győri Pizza forte értékelése 3.1 csillag, ami szerint Győr legrosszabb pizzériája a pizza forte.
Saját tapasztalattal meg tudom erősíteni, pedig helyben frissen fogyasztottam. A pizza nagyon szar volt, a felszolgálók pedig hatalmas parasztok voltak. Nem köszönnek vissza. Hirtelen nem tudtam eldönteni melyiket szeretném, kb. 5 másodpercig gondolkoztam, de a szőke csaj már rögtön forgatta a szemeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!