Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tegnap este a McDonald's-ban...

Tegnap este a McDonald's-ban elvitelre kértem és nem raktak bele mindent a tasakba, amit rendeltem. Van rá esély, hogy visszaadják a pénzemet?

Figyelt kérdés

Vagy hogy odaadják nekem azt a terméket ingyen?

Egy 480 Ft-os sajtburgert kifizettem, de a tasakban nem volt benne. Otthon vettem észre, hogy hiányzik belőle.

Megvan róla a számla, hogy mit fizettem ki.

2021. dec. 2. 00:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

Felejtsd is el, engem legutóbb 5 rugóval húztak le így házhozszállításnál. Mikor beszéltem velük, majdnem engem neveztek hazugnak, de azért hogy lássam kikkel van dolgom, "nagylelkűen" adtak egy 1500 Ft-os kupont.

Ha még nem próbáltad, akkor nézz be a Burger King-be. Velük még sosem volt gondom, pedig ugyanakkora értékben rendelek onnét is ha épp azt kívánja meg a család.

2021. dec. 2. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:
94%
Azért gondolj bele, hogy az ott dolgozók egész nap hajtanak. Biztos lehetsz benne, hogy nem szándékosan hagynak ki valamit, vagy adnak mást. Persze amikor éhes az ember és nem kapja meg amiért fizetett, ez roppant kellemetlen. Ezért jobb , ha ellenőrzöd rögtön és akkor még tudnak változtatni rajta.
2021. dec. 2. 13:30
 13/14 anonim válasza:
84%
Neked tényleg ennyit számít szaros 480 forint, hogy hajlandó vagy balhezni miatta?
2021. dec. 2. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
Nem balhé, csak visszajelzés. Vannak, akik akkor is konstruktívként hasznosítják, amikor magas a balhé faktor benne. Belefér ez így a fejedbe?
2021. dec. 3. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!