Tegnap este a McDonald's-ban elvitelre kértem és nem raktak bele mindent a tasakba, amit rendeltem. Van rá esély, hogy visszaadják a pénzemet?
Vagy hogy odaadják nekem azt a terméket ingyen?
Egy 480 Ft-os sajtburgert kifizettem, de a tasakban nem volt benne. Otthon vettem észre, hogy hiányzik belőle.
Megvan róla a számla, hogy mit fizettem ki.
Alap, hogy amit rendelsz mindent lecsekkolsz HELYSZÍNEN.
Majd a gyorsétterem az 500 Ft-os burgereddel fog szórakozni. Vicces vagy :D
Helyben szokás ellenőrizni minden meg van e amit rendeltünk és azonnal szólni
Másnap nincs reklamálás .
Akkor írok nekik egy e-mailt pontosan leírva hol rendeltem és mikor a meki központi e-mailjére. Remélem tényleg kapok egy 500 vagy 1000 Ft-os utalványt kárpótlásul.
Viszont az előző alkalommal 3 menüt rendeltem, mert anya is kért. 2 közepes és 1 kicsi menü volt, így 2 db 4 decis és 1 db 2,5 decis ital járt. Viszont a kiszolgáló 3 db 4 decis italt adott.
Máskor volt olyan, hogy egy közepes menüt rendeltem és 4 decis ital jár hozzá. De akkor ránézésre láttam, hogy 2,5 decis pohárba rakja. Szóltam neki és adott 4 decis pohárba utána.
Egyszer volt olyan, hogy 9 db-os csirke falat menüt rendeltem, de csirkés tekercset adott a kiszolgáló. Szekszárdon a Park Centernél ekkor belenéztem és láttam a hibát. Visszavittem és adott azt amit rendeltem. A csirkés tekercset meg visszaadtam.
Egyszer meg nagyon sokat kellett várnom a rendelés teljesítésére és cserébe adtak egy almás pitét ingyen. Viszont ez miatt 20 óra után néhány perccel értem haza és akkor még volt az este 8 óra után a kijárási tilalom. Apa fel is hívott akkor telefonon, hogy merre vagyok. Ekkor már az utcánkban voltam és 1 percen belül otthon voltam. De rendőrök szerencsére nem kaptak el és nem büntettek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!