Semmi infó róla.
Lehet nem is lesz abból se semmi
Kb akkor mikor a mátészalkait.
Egyébként meg felesleges. A sima hambikon kívül minden menü rohadt drága.
Lásd: 1 hambi, 1 kis sült krumpli kólával 2600 forint. Ebből már étteremben olyan jól laksz úri módra, hogy csak na!
Legutóbb a férjem éhes maradt a Camambert Jack után, pedig még 2 sárgabarackos-krémtúrós desszertet is evett.
Igaza volt, abból a 6000 forintból ketten többszemélyes tálat vehettünk volna a kemencés étteremben, jól is laktunk volna és még haza is hoztunk volna belőle!
Egyél rendes étteremben inkább
Már kuponnal se éri meg.
Én se tudom.
#4 vagyok és környékbeli, akkor folyt a csapból is, hogy lesz. Örültem is neki, hiszen szeretem az ottani kaját, csak éppen nincs a közelben. Ha nem is mindíg de néha lehet betértem volna.
De azóta tényleg semmit nem hallani róla. Az ilyen gyárak meg társai a környéken meg nagyon szeretnek felszívódni. Be van harangozva, körbe van fotózva is esetleg, majd nem lesz belőle semmi csak eltűnik a pénz. Ugye, mint ahogy azt a fideszesek körében megszokhattuk.
Nem hallani, hogy csúsznak a munkálatok, vagy mikorra van tervezett nyitás meg semmi. Lehet nem lesz ebből semmi.
Csak a választások előtt bedobtak egy ilyet a fideszes Kisvárdának és vonzás körzetének, hogy na ez is a fidesz alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!