Milyen indokkal utasíthatnak vissza mekis munkára való jelentkezést?
Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 00:25
1/17 anonim válasza:
Nem kell indokolnia semmivel sem a munkáltatónak, hogy miért nem egy bizonyos jelentkezőt választott.
2/17 anonim válasza:
Szerintem ne akarj ott dolgozni :D Én épp most mondtam fel:P
4/17 anonim válasza:
"köszönjük ... majd értesítjük"
5/17 A kérdező kommentje:
Már hívtak hogy nem, csak hirtelen nem jutott eszembe megkérdezni hogy mi az oka
2021. okt. 29. 08:05
6/17 anonim válasza:
Mondjuk nincs megfelelő végzettséged, nincs szükség új emberre, nem akarnak annyit fizetni, amennyit kérsz.
7/17 anonim válasza:
Az is valami, hogy egyáltalán értesítettek.
8/17 anonim válasza:
Van mondjuk 6 szabad hely, van rá 20 jelentkező, abból mondjuk alkalmas 12. Akkor se vehetik fel mind a 12-t. Indoklás se kell, mást választottak.
9/17 anonim válasza:
Nem csak, hogy a jeletkezesnel nem kell megindokolni a dolgot, de a proba ido alatt is barmikor mondhatjak, hogy viszont latasra!
10/17 A kérdező kommentje:
Azért ezt nem érzem jogosnak...
2021. okt. 29. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!