2021-ben miért raknak sok cukrászsüteménybe mazsolát?
hagyjátok már, ő megkérdezte 5 barátját és mind utálja a mazsolát, de az egyik kevésbé, így jött ki a ))%. Ez már reprezentatív felmérés, nyilván.
Kérdező: a túrós sütikbe passzol a mazsola, ezért tesznek bele. Bár azokban a cukrászdákban, ahová én járok, nem nagyon találkozok mazsolával.
Keress olyan cukit, ahol nem használnak. Vagy süss magadnak sütit.
(És a túrósbatyu tényleg nem cukrászsüti :D )
A túrós batyu finompékáru, nem cukraszsütemény. A túró és mazsola szeretik egymást.
A matsola ugyan töpoend stőlő. De akkor miért nem aszbort csinálnak belőle. Ha már olyan sokan utálják.
A mazsolás ételeknek semmi köze a menzához.
24-es teljesen korrekt választ adott, nem tudom, miért van letolva. Aki nem szereti a mazsolát, az ne egyen mazsolás ételt. De hogy ez a kérdezőnek miért jelent gondot, nem tudom.
Egyes ételekből ki sem lehetne hagyni.
HÁny esküvőn jártál...??
Én legalább 20-25 alkalommal, és ebből vagy tízen is volt oroszkrém torta, amiben VAN mazsola...
" 27/29 A kérdező kommentje:
Akkor esküvőn miért nincs soha mazsolás esküvői torta? Mert azt már nem merik bevállalni mert akkor senki nem enne belőle."
Esküvői torta egyéni rendelésre készül. Ha a megrendelő olyant kér, ami mazsolás, akkor olyant kap. A mazsola(szőlő) egyébként az allergének között szerepel, az összetevők között ezt jelezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!