Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » 2021-ben miért raknak sok...

2021-ben miért raknak sok cukrászsüteménybe mazsolát?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 18:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
92%
A többség szereti. Nyilván ha mindenki utálná, nem raknák bele.
2021. nov. 14. 20:18
 22/31 anonim ***** válasza:
93%
Mert az emberek többsége szereti, hisz nagyon jól passzol a túrós és krémes dolgokhoz.
2021. nov. 14. 20:18
 23/31 anonim ***** válasza:
88%

hagyjátok már, ő megkérdezte 5 barátját és mind utálja a mazsolát, de az egyik kevésbé, így jött ki a ))%. Ez már reprezentatív felmérés, nyilván.

Kérdező: a túrós sütikbe passzol a mazsola, ezért tesznek bele. Bár azokban a cukrászdákban, ahová én járok, nem nagyon találkozok mazsolával.

Keress olyan cukit, ahol nem használnak. Vagy süss magadnak sütit.

(És a túrósbatyu tényleg nem cukrászsüti :D )

2021. nov. 14. 20:54
 24/31 anonim ***** válasza:
61%

A túrós batyu finompékáru, nem cukraszsütemény. A túró és mazsola szeretik egymást.

A matsola ugyan töpoend stőlő. De akkor miért nem aszbort csinálnak belőle. Ha már olyan sokan utálják.

A mazsolás ételeknek semmi köze a menzához.

2021. nov. 14. 22:33
 25/31 anonim ***** válasza:
97%

24-es teljesen korrekt választ adott, nem tudom, miért van letolva. Aki nem szereti a mazsolát, az ne egyen mazsolás ételt. De hogy ez a kérdezőnek miért jelent gondot, nem tudom.

Egyes ételekből ki sem lehetne hagyni.

2021. nov. 15. 10:04
 26/31 anonim ***** válasza:
95%
#25: a kérdezőnek szerintem nem csak ez jelent gondot... :-D A 9-es kommentje alapján komolyabb problémák is lehetnek a toronyban. :-D
2021. nov. 15. 10:58
 27/31 A kérdező kommentje:
Akkor esküvőn miért nincs soha mazsolás esküvői torta? Mert azt már nem merik bevállalni mert akkor senki nem enne belőle.
2021. nov. 15. 12:10
 28/31 anonim ***** válasza:
96%

HÁny esküvőn jártál...??

Én legalább 20-25 alkalommal, és ebből vagy tízen is volt oroszkrém torta, amiben VAN mazsola...

2021. nov. 15. 12:12
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Tehát eldöntötted, hogy semmiképpen nem fogadsz el más választ, mint a neked tetsző. Van ilyen, csak akkor kijelenteni kell, nem kérdezősködni.

Ebben például van:

[link]

Ebben is:

[link]

Nem keresek többet.

2021. nov. 15. 12:19
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

" 27/29 A kérdező kommentje:

Akkor esküvőn miért nincs soha mazsolás esküvői torta? Mert azt már nem merik bevállalni mert akkor senki nem enne belőle."

Esküvői torta egyéni rendelésre készül. Ha a megrendelő olyant kér, ami mazsolás, akkor olyant kap. A mazsola(szőlő) egyébként az allergének között szerepel, az összetevők között ezt jelezni kell.

2021. nov. 15. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!