Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Illik étteremben felvenni az...

Illik étteremben felvenni az ételt amit véletlen leejtek?

Figyelt kérdés
Én fel akartam venni és kidobni hogy ne a pincérnek kelljen/belelépjen valaki de az asztalnál rám szóltak hogy étteremben nem illik ilyet csinálni, de én meg nem akarok magam után disznóólat hagyni mert szerintem meg az nem illik hogy egy krokett van a padló közepén miattam.
2021. okt. 31. 19:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
#19 Te jó szándékkal raktad ki a tányérokat, de nem biztos, hogy a pincérnek onnan a legkönnyebb fölvennie.
2021. nov. 14. 08:38
 22/22 anonim ***** válasza:

Most vírus helyzet van, szóval az ember személyes terébe nyúlkálni tényleg nem bölcs.

Ha van hely a székek mögött, akkor nem kell kiadogatni a tányérokat, de ha nincs akkor logikus

2021. nov. 14. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!