Le lehet úgy nyelni egy meztelen csigát, hogy nem veszi észre az ember?
Simán! Ha kicsi, minden további nélkül!
De hidd el, hogy amilyen termékek vannak az élelmiszeriparban, nagyjából ez az utolsó dolog ami miatt aggódnod kéne.
Max társadalmi normák miatt rögzült undor okozhat enyhébb pszichés disszonanciát, ettől eltekintve semmiféle parázásra okot adó problémát nem okoz. Élettani szempontból biztos lehetsz benne, hogy egészségesebb, mint mondjuk valami parizer vagy valami fosabb virsli féle.
Nem értek egyet az előző válaszadókkal. Nem beparáztatni akarlak, de a meztelencsiga híres arról, hogy mindenféle parazitát hordoz(hat). Nagyon durva a sztorid, melyik kávézó volt ez? Szerintem az a minimum, hogy bepereled őket, ez azért szerintem több, mint simán csak figyelmetlenség.
Reméljük nem nyeltél le egyet sem, és nem lesz semmi bajod. Szerintem azért észrevenné az ember.
Extrém sztori, de azért itthagyom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!